logo

İmamoğlu, Bağcılar Kent Lokantası ve Yeni İtfaiye İstasyonu’nu Açtı

İmamoğlu, Bağcılar Kent Lokantası ve Yeni İtfaiye İstasyonu’nu Açtı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “150 Günde 150 Proje” kapsamında, Bağcılar’da ikinci Kent Lokantası ile 3 ilçeye hizmet verecek Mahmutbey İtfaiye İstasyonu’nu açtı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında, Bağcılar’da 2 tesisin açılışlarını gerçekleştirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bağcılar’da, önce ikinci Kent Lokantası’nı, ardında da 3 ilçe, 10 mahallede yaşayan yaklaşık 450 bin kişiye hizmet verecek Mahmutbey İtfaiye İstasyonu’nu açtı.

Bağcılar’da yakın zamanda kız ve erkek öğrenci yurdu açacakları bilgisini de paylaşan Ekrem İmamoğlu, “’Ekonomi iyi yönetilmiyor, bu hükümetin sorunu’ deyip, kenara çekilenlerden olamayız. Elimizdeki imkanlarla, ‘Bugünün zor koşularının atlatılmasında mutlaka bizler de bir şey yapmalıyız’ diyerek, yola çıktık” ifadelerini kullandı.

“150 Günde 150 Proje” maratonu kapsamında, Bağcılar’da 2 tesisin açılışı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Çınar Mahallesi’nde “Kent Lokantası”, Göztepe Mahallesi’nde ise, “Mahmutbey İtfaiye İstasyonu”nu açtı.

17 Haziran’da hizmete alınan Çapa’daki ilk şubenin ardından, ikinci Kent Lokantası’nı Bağcılar’da açan İmamoğlu, tamamı kadınlardan oluşan personelle tanışıp, tesisin ilk müşterileri olan gençlere; mercimek çorbası, ekşili köfte, makarna, şeftali, ekmek ve sudan oluşan menüyü dağıttı. İmamoğlu, konuyla ilgili değerlendirmelerini de masalarına misafir olduğu gençlerin arasında yaptı. Bağcılar Kent Lokantası’nın günde 700 kişiye hizmet vereceğini belirten İmamoğlu, benzer tesislerin sayısını, yıl sonuna kadar 10’a çıkaracaklarını kaydetti.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ