logo

İmamoğlu, ‘İBB’nin Milyarlarca Lira Değerindeki 2 Mülküne El Konuldu’

İmamoğlu, ‘İBB’nin Milyarlarca Lira Değerindeki 2 Mülküne El Konuldu’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu iddia ettiği 2 değerli mülke daha merkezi idare tarafından el konulduğunu açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB’ye ait olduğunu iddia ettiği 2 değerli mülk Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarına merkezi idare tarafından el konulduğunu iddia etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu iddia ettiği 2 değerli mülk olan Ortaköy sahilindeki toplam değerleri yaklaşık 7 milyar TL olarak tespit edilen Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’den alındığını kaydetti.

SONUNA KADAR KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada, “Bugün İBB’nin milyarlarca lira değerindeki 2 mülküne daha merkezi idare tarafından el konuldu. Hem hukuk nezdinde iflas etmiş bir dayatma, hem de halk nezdinde iflas etmiş bir yönetim anlayışı ile bir kez daha muhattap olduk. Hukuki olarak sonuna kadar konunun takipçisiyiz.” Dedi.

16 MİLYON İSTANBULLUNUN HAKLARININ GASP EDİLİYOR

Son günlerde Ortaköy’de yer alan ve mülkiyeti İBB’ye ait olan her iki yalıya girerek tespit yapmak isteyen Büyükşehir görevlileri içeri alınmamıştı. Bunun üzerin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun haklarının gasp edildiğini iddia ettiği açıklama yapmıştı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ