logo

İmamoğlu İlçe Belediye Ziyaretlerine Zeytinburnu İle Devam Etti

İmamoğlu İlçe Belediye Ziyaretlerine Zeytinburnu İle Devam Etti

İlçe belediye ziyaretlerine Zeytinburnu ile devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 22.ziyaretini Zeytinburnu Belediyesine yaparak Başkan Ömer Arısoy ile görüştü.

üyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 39 ilçesi bulunan İstanbul’un ilçe belediyelerini ziyaret ederek, belediye yetikilieri ile düzenlenen ortak masa toplantılarıyla ilçe sorunlarını masaya yatırılıyor.

22.ziyaretini Zeytinburnu Belediyesine yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bina girişindeki karşılamada ilçe belediyelerini dolaşmaya devam ettiğini belirterek, “Bugün, 22’nci belediye ziyaretimizi yapıyoruz. İBB ve Zeytinburnu Belediyesi olarak ortak çalışma alanlarımızı konuşacağız. Geçmişten bugüne neler yapılmış, neler bekleniyor? Bundan sonra nasıl bir düzen içinde çalışacağımızı hep beraber paylaşacağız, diğer ilçelerde olduğu gibi. Bu buluşmalar oldukça verimli gidiyor. Bu açıdan memnuniyet verici. Her ilçede, ilçenin kendi gözüyle yakaladığı birtakım hususlar, bizim de işimizi pratikleştiriyor. Bu bakımdan belediye başkanlarımıza teşekkür ederiz.” Dedi.

ÖNCE SUNUM, SONRA SAHA İNCELEMESİ

Arısoy da ziyaretlerinden dolayı İmamoğlu ve ekibine teşekkür ederek, “İnşallah, İBB’den beklentilerimizi konuşma imkanımız olacak. Bundan sonra birlikte yürüteceğimiz işlerle ilgili bir sunum yapma imkanımız olacak” dedi. Konuşmaların ardından, Zeytinburnu’nun sorunlarının ele alındığı sunumun yapılacağı salona geçildi. Sunumda, İmamoğlu ile birlikte İBB üst yönetimi de hazır bulundu. Başkan Arısoy ve beraberindeki ilçe belediye yöneticileri, İBB heyetine sunum yaptı. İBB ve Zeytinburnu heyetleri, sunumun ardından ilçede yapımları devam eden projelerle ilgili saha gezisine çıktı. İmamoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da saha incelemesi sırasında yanıtladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Zeytinburnu’ndaki son durağı Kazlıçeşme Kültür Merkezi oldu. Arısoy, İmamoğlu ve heyetini, kültür merkezinin hizmet binası olarak kullanıldığı dönemde bulunan mozaik zemin hakkında bilgilendirdi. Daha sonra, kültür merkezi içinde ressam Selahattin Kara’nın İstanbul temalı yağlı boya sergisini gezen İmamoğlu, aynı mekanda düzenlenen ve tarihi yarımada taksicilerine yönelik verilen sağlık ve turizm eğitimine konuk oldu. Kısa bir süre verilen eğitimi dinleyen İmamoğlu, salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ