logo

İmamoğlu, ‘Karantina Biter Bitmez İzmir’e Gideceğim’

İmamoğlu, ‘Karantina Biter Bitmez İzmir’e Gideceğim’

Kovid-19 tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 günlük karantina sürecini tamamlayınca İzmir’e gideceğini ve İzmirlilerin acısını paylaşacağını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Ekim’den bu yana Kovid-19 tedavisi gördüğü Teşvikiye’deki Amerikan Hastanesi’nden taburcu oldu.

KARANTİNA DÖNEMİ BİTER BİTMEZ İZMİR’E GİDECEĞİM

Tahliye olduktan sonra 4 gün daha evinde karantinada olacağını belirten Başkan Ekrem İmamoğlu, karantina bitince İzmir’e gideceğini kaydederek, “Karantina dönemi biter bitmez, inşallah birinci mesai günümde İzmir’e gidip, İzmir’deki dostlarımızla, hemşehrilerimizle, vatandaşlarımızla buluşup, onların acılarını paylaşacağım” diye konuştu.

TÜRKİYE VE İSTANBUL İÇİN EN ÖNEMLİ MESELE DEPREM

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya gelip, durum değerlendirmesi yapacaklarını belirten İmamoğlu, “Türkiye ve İstanbul için en önemli meselinin deprem olduğunu, bir kez daha bize bu süreç hatırlatmıştır. Başka bir konuyu konuşmanın bile yersiz olduğunu; bu konu üzerine hep beraber, milletçe, bütün yöneticilerle birlikte odaklanmamız gerektiğini de hatırlatmış oldu bir daha ne yazık ki…” dedi.

BUGÜN, 3 YAŞINDAKİ ELİF BEBEĞİMİZE ÇOK SEVİNDİK

23 Ekim’den bu yana Kovid-19 tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hastane çıkışında İzmir’de yaşanan depremle ilgili açıklamasında, “Deprem hepimizin canını yaktı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimize başsağlığı diliyorum. İnşallah güzel haberler alırız. Bugün, 3 yaşındaki Elif bebeğimize çok sevindik. Elif’in hayatını kurtaran, oradaki emek veren tüm arkadaşlarıma da buradan minnet duygularımı ve selamlarımı iletiyorum” dedi.

DEPREMİN TÜM TÜRKİYE VE İSTANBUL İÇİN ÖNEMİNE DİKKAT

Hastane çıkışı yaptığı açıklamada depremin, tüm Türkiye ve İstanbul için önemine dikkat çeken İBB Başkanı İmamoğlu, “En önemli meselinin deprem olduğunu, bir kez daha bize bu süreç hatırlatmıştır. Başka bir konuyu konuşmanın bile yersiz olduğunu; bu konu üzerine hep beraber, milletçe, bütün yöneticilerle birlikte odaklanmamız gerektiğini de hatırlatmış oldu bir daha ne yazık ki” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ