logo

İmamoğlu ve İlgezdi İşbirliğiyle Ataşehir’e İBB Spor Tesisi

İmamoğlu ve İlgezdi İşbirliğiyle Ataşehir’e İBB Spor Tesisi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi işbirliği ile hızlanan İBB Ataşehir İçerenköy Mahallesi Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi start aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından yürütülen işbirliği ve dayanışma sonucunda ihalesi tamamlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ataşehir İçerenköy Mahallesi Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi start aldı.

İBB BAŞKANI KADİR TOPBAŞ DÖNEMİNDEN BU GÜNE GÜNDEMDE

İçerenköy Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi uzun yıllardır üzeride çalışılan, İBB Başkanı Kadir Topbaş döneminden itibaren Büyükşehir’in gündemine alınan, birkaç kez ihale aşamasından döndü.

EKREM İMAMOĞLU İLE BİRLİKTE HIZ KAZANDI

Ekrem İmamoğlu’nun İBB Başkanlığı’na seçilmesiyle birlikte Ataşehir Belediyesi ve Başkan Battal İlgezdi ile başlayan iş birliği ve birlikte yürütülen çalışma İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ataşehir İçerenköy Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi çalışmaları hız kazandı.

YER TESLİMİ YAPILDI 2023 YILINDA TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

İB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ataşehir’e yaptığı ortak masa toplantısında da gündeme gelen, pandemi sürecindeki aksamalara rağmen ihalesi yapılan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan projenin 2023 yılında tamamlanması hedefleniyor.

İhalesi yapılan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan İçerenköy Mahallesi Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak Ataşehirlilerin hizmetine ve sporcuların kullanımına sunulacak.

YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARININ KALKMASI BEKLENİYOR

Yapımına başlanmak üzere yüklenici firmaya yer teslimi yapılan İçerenköy Mahallesi Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi yargı tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararının kaldırılması ile birlikte başlayacak.

60X100 ÖLÇÜSÜNDE FUTBOL SAHASI

Ataşehir İçerenköy Mahallesi 3259 ada ve 12 parselde yapı planlanan İçerenköy Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi, üst katında (1.Kat) 2 tarafında tribünleri olan 60×100 ölçüsünde futbol sahası, zeminde yüzme ve fitness spor merkezi, seminer ve toplantı salonları ile soyunma odaları, kafe yer alacak.

3 KAT KAPALI OTOPARK

İçerenköy Spor Tesisi ve Zemin Altı Otoparkı Projesi, -1, -2, ve -3 bodrum katları ise kapalı otopark olarak tasarlanan tesis, bölgedeki otopark ihtiyacına da cevap verecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ