logo

İmamoğlu ve İlgezdi’den Kanal İstanbul Değişikliğine İtiraz

İmamoğlu ve İlgezdi’den Kanal İstanbul Değişikliğine İtiraz

Ataşehir’e gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Battal İlgezdi ile birlikte İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Kanal İstanbul’la ilgili 2 itiraz dilekçesini sundular.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Kanal İstanbul projesi kapsamındaki düzenleme ve imar planlarına itirazlarını yaptılar.

BATTAL İLGEZDİ: #YaKanalYaİstanbul

Kanal İstanbul projesi kapsamındaki 1/100 binlik ÇED planındaki değişiklik ile 1/5000 NİP ve 1/1000 UİP planlarına iki ayrı itiraz dilekçesi sunduktan sonra sosyal medyada açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Kanal İstanbul’un imar planları ile ilgili itiraz dilekçesi verdik. #YaKanalYaİstanbul” ifadelerine yer verdi.

1/100 BİNLİK DEĞİŞİKLİĞİ, 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ PLANLARA İTİRAZ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile birlikte İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ataşehir Hizmet Binası’na gelerek, Kanal İstanbul projesi kapsamındaki 1/100 binlik ÇED planındaki değişiklik ile 1/5000 NİP ve 1/1000 UİP planlarına iki ayrı itiraz dilekçesi sundular.

İmamoğlu, “İstanbul İli Avrupa Yakası Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliğine” ve “İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. 2. ve 3. Etabına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planları ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planlarına” itiraz dilekçelerini verdi. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı da İmamoğlu’na itiraz sürecinde eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ