logo

İmar Haberimize Rekor İlgi ’10 Bin Görüntüleme’

İmar Haberimize Rekor İlgi ’10 Bin Görüntüleme’

battal_itvhaber_imar_haber_528Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin CHP Ataşehir İlçe Örgüt Toplantısı konuşmasındaki Ataşehir’in İmar konulu haberimiz 10 bin görüntüleme ile rekor kırdı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin CHP Ataşehir İlçe Örgüt Toplantısı’ndaki konuşmasında dile getirdiği Ataşehir’in İmar sorununu konu alan haberimiz takipçilerimizden rekor ilgi gördü.

İTVHABER.COM haber sitemizin beğeni sayfası olan İtv Haber sosyal medya sayfasında paylaştığımız Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin “Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’de 2,07 Emsal Kabul Edilemez” başlıklı haberimizin tanıtımı 10 Bin görüntüleme sayısının üzerine çıktı.

Ataşehir halkı ve idarecilerin şikayetine konu olan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin imar planına ilgisizliği “Ataşehir cezalandırılıyor mu?” sorusunu sorduruyor.

Birlikte ilçe oldukları diğer belediyelerin neredeyse tamamının imar planlarının yenilenip güncellendiğinin ifade edildiği, Ataşehir’in imar planlarında hala kayda değer gelişme yaşanmadı.

Büyük bir bölümünün plansız ve hatta mülkiyet sorunu olduğu Ataşehir’de sadece Yenisahra ve Barbaros mahallelerini kapsayan Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 nazım İmar planı çalışması yapılarak İBB Meclisinden geçmiş, hak sahiplerini mağdur eden plan notlarına yoğun itiraz üzerine değerlendirilmek üzere komisyona gönderilmişti.

Alınan son bilgiye göre bir malik tarafından açılan dava ile iptal kararı üzerine plan geri çekilen plan, önümüzdeki İBB Meclis toplantısında gündeme gelecek.

“Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’de 2,07 Emsal Kabul Edilemez” başlığı ile haber sitemiz itvhaber.com ‘daki haberimiz de 1100’ün üzerinde okuma sayısına ulaştı

İTV HABER FACEBOOK BEĞENİ SAYFASI Recep Kenan/itvhaber.com

İTV HABER FACEBOOK BEĞENİ SAYFASI   Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İTVHABER.COM haber sitemizde ve beğeni sayfası İtv Haber sosyal medya sayfasındaki habere konu olan “Mustafa Kemal ve Aşık Veysel’de 2,07 Emsal Kabul Edilemez” başlıklı haberimizde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerini kapsayan 1/5Binlik imar planı çalışmaları yaptığı, yapılan bu çalışmada bölgede Emsalin 2,07 olarak belirlendiği duyumunu aldığını söylemişti.

Haberimizde yer alan Battal İlgezdi konuşmasında, hemen yanı başında Yenisahra ve Barbaros mahallelerine verilen 2.5 Emsal varken, Aşık Veysel ve Mustafa Kemal mahallelerine 2.07 Emsal verilmesini kabul etmeyeceğini söylediği yer almıştı.

10 BİN GÖRÜNTÜLEME İLE REKOR

10 BİNi AŞKIN GÖRÜNTÜLEME İLE REKOR

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ