logo

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ‘Görkemli Hatıralar’ İle Kapılarını Açıyor

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi ‘Görkemli Hatıralar’ İle Kapılarını Açıyor

Aralık ayı içerisinde Ataşehir ve İstanbulluların hizmetinde olacak İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi, Serhan Asker’in “Görkemli Hatıralar” canlı yayın programı ile kapılarını açıyor.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir’in önemli kültür merkezleri arasında olacak İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi’nde, Serhan Asker’in “Görkemli Hatıralar” programının ileyici ile buluşacağını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi duyurdu.

İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Açılış Öncesi Canlı Yayınla Halk TV’de

Ataşehir’in ve İstanbul’un önemli kültür merkezleri arasına girecek İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi 17 Aralık Pazar günü saat 17 10.00’da Serhan Asker‘in “Görkemli Hatıralar” programı izleyiciler ve Ataşehirlilerle buluşuyor.

Ataşehir’in önemli kültür merkezi olacak olan İçerenköy İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi Aralık ayı içerisinde Ataşehirlilerin ve İstanbulluların hizmetine girecek

Serhan Asker’in “Görkemli Hatıralar” programı ile kapılarını açacağını duyuran Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, program ile ilgili şu duyuruyu yaptı:
   “Anadolu yakasının en büyük kültür merkezini Ataşehir’e kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.
   Aralık ayı içerisinde tüm İstanbulluların hizmetinde olacak olan İnal Aydınoğlu Kültür Merkezimizde, 17 Aralık Pazar günü saat 10.00’da Serhan Asker’in “Görkemli Hatıralar” programını gerçekleştireceğiz. Tüm Ataşehirli komşularımı bu güzel programa davet ediyorum.
  Yeni merkezimiz Ataşehirimize ve İstanbulumuza hayırlı, uğurlu olsun.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ