logo

İnönü Mahallesi’nden Başkan İlgezdi’ye tam destek

İnönü Mahallesi’nden Başkan İlgezdi’ye tam destek

13Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, önceki gün İnönü Mahallesi sakinleriyle Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu’nda bir araya geldi.                                                                                                           

İnönü Mahalle Muhtarı Songül Ercan Tulunay’ın düzenlediği; “İnönü Mahalle Muhtarlığı ile Mahalleli Buluşuyor” etkinliğine, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Kentsel Dönüşüm projesine değinen Başkan İlgezdi, Ataşehir’in kentsel dönüşüm noktasında İstanbul’da göz önünde olan bölgelerden biri olduğuna dikkat çekerek, Büyükşehir Belediyesinin halkın barınma hakkı çözülmeden kentsel dönüşüm projesi uygulamasına tepki gösterdiklerini belirtti.

Başkan Battal İlgezdi, imar sorunu yaşayan mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaları nedeniyle çözüm bulamadıklarını vurguladı. Başkan İlgezdi ayrıca, yaklaşan yerel seçimlerde; Büyükşehir’i de CHP’nin kazanması durumunda, Ataşehir bölgesinde yaşanan başta imar ve kentsel dönüşüm sorunlarının daha kolay çözüleceğini ifade etti ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Adayına destek istedi.

Battal İlgezdi’nin konuşmasının ardından mahalle sakinleri adına Muhtar Songül Ercan Tulunay, Başkan İlgezdi’ye plaket verdi. Ardından söz alan Mahalle Muhtarı Songül Ercan Tulunay, Ataşehir Belediyesi’nin mahallelerine olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ederek, seçimlerde Battal İlgezdi’ye desteklerinin tam olduğunu ifade etti.

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte yerel sanatçılar Seval Eroğlu ve Zeynep Başkan’ın türkülerinin ardından, Ünlü Türkücü Mustafa Özarslan sahneye çıktı. Mustafa Özarslan’ın güzel türküleriyle etkinlik son buldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ