logo

İsa Mesih Şahin, ‘Ataşehir’e Daha Fazla Yazık Etmeyin’

İsa Mesih Şahin, ‘Ataşehir’e Daha Fazla Yazık Etmeyin’

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin Ataşehir’deki “Erenköy Gümrük Alanı” ve “İETT Garajı” alanının Cumhurbaşkanlığı Kararı ile imara açılarak özelleştirilmesine tepki gösterdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’deki “Erenköy Gümrük Alanı” ve “İETT Garajı“nın yer aldığı hazineye ait alanın Cumhurbaşkanlığı Kararı ile imara açılarak özelleştirilmesine Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin’nden tepki geldi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, “Gümrük Alanı” ve “İETT Garajı”nın yer aldığı alanın imara açılması ile ilgili açıklamasında, “Yetkilileri uyarıyoruz. Sözünüzü unutmayın; sözünüzün arkasında durun. Her yeri inşaat alanı, rant alanı olarak görmeyin. Ataşehir’e daha fazla yazık etmeyin. İstanbul’a yazık etmeyin. Türkiye’ye yazık etmeyin.” İfadelerini kullandı.

ŞAHİN, “MİLLET BAHÇESİ OLACAK DEDİLER, İMARA AÇTILAR”

Tamamı yeşil alan ve Millet Parkı olacağı sözü verilen Ataşehir’deki “Erenköy Gümrük Alanı” ve “İETT Garajı”nın yer aldığı hazineye ait alanın Cumhurbaşkanlığı Kararı ile imara açılarak özelleştirilmesine tepki gösteren Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, yaptığı basın açıklamasında, “Millet bahçesi olacak dediler, imara açtılar. Ataşehir Gümrük Müdürlüğü arsasının imara açılması çok yanlış bir karar. Her şeyi rant olarak görmeyin, Ataşehir’e yazık etmeyin.” Dedi.

BURASI ARTIK YEŞİL ALAN OLMAYACAK

Ataşehir Erenköy Gümrük Müdürlüğü alanı önünde açıklama yapan Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, açıklamasında, “2019 yılında Sayın Cumhurbaşkanı buranın -Millet Bahçesi- olacağı müjdesini verdi. Burasının yeşil alan olması, Ataşehir’in nefes alması, trafik yoğunluğunu azalması açısından güzel bir gelişmeydi. Ama iki gün önce yine Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açıldı. Burası artık -yeşil alan olmayacak- Biz buradan yetkilileri uyarıyoruz. Sözünüzü unutmayın; sözünüzün arkasında durun. Her yeri inşaat alanı, rant alanı olarak görmeyin. Ataşehir’e daha fazla yazık etmeyin. İstanbul’a yazık etmeyin. Türkiye’ye yazık etmeyin.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ