logo

İsmail Erdem Bakan Murat Kurum’u Ziyaret Etti

İsmail Erdem Bakan Murat Kurum’u Ziyaret Etti

Ankara’da, Bakan Murat Kurum’u ziyaret ederek Ataşehir’in sorunlarına ilişkin önerilerini sunan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, sorunların çözüleceğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Ataşehir’in sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini sunduklarını kaydeden Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, başta Yeni Çamlıca, Mimar Sinan ve evlana mahallelerinin mülkiyet problemleri ve Esatpaşa’daki TOKİ’nin elindeki arsaların vatandaşlara devri konusunda sundukları çözüm önerilerine Bakandan destek gördüklerini söyledi.

Öte yandan İmar İskan Bloklarının sorununun da tekrar ele alınması önersini sundukları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un 3 konuda da kendilerine destek sözü ile birlikte gerekli talimatları verdiğini kaydeden İsmail Erdem, söz konusu problemlerin 31 Mart’tan sonra bir bir çözüleceğini ifade etti.

Erdem, götürdükleri, 260 bin metrekarelik Erenköy Gümrük alanına Millet Bahçesi yapım önerilerinin de TOKİ kanalı ile yapabileceklerinin belirten ÇŞB Murat Kurum’a, genel müdürlere ve bakan yardımcısına teşekkür etti.

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem’in Ankara’da ÇŞB, Bakan Murat Kurum’a yaptığı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  “Bu akşam Çevre ve şehircilik bakanımız Sayın Murat KURUM bey, bakan yardımcımız ve genel müdürlerimizle Ataşehir ilçemizdeki sorunlarla ilgili bir araya geldik, makamında ziyaret ettik. Sayın bakanımız ATAŞEHİR için yapılacak çalışmalarda, problemlerin çözümünde çok olumlu yaklaşımlar gösterdi. ATAŞEHİR halkı adına kendisine teşekkür ederim.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ