logo

İsmail Kabakçı Pendik’te Basınla İftar Yaptı

İsmail Kabakçı Pendik’te Basınla İftar Yaptı

kabakci_ iftarPendik Belediye Başkan aday adayı İsmail Kabakçı, Pendik Çankırılılar Derneği’nin düzenlediği iftar programını terk eden basın mensupları ile birlikte iftar yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlgisizlik yüzünden Çankırılılar Derneği iftar organizasyonunu terk eden basın mensupları ile buluşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Tüm Sinoplular Dernekleri Federasyonu (Tüsidef) Başkanı, Pendik Belediye Başkan aday adayı İsmail Kabakçı, Pendik Gülistan sofrasında basın mensupları ile iftar yaptı.

Davetlisi olduğu Pendik Çankırılılar Derneği iftar organizasyonuna katılmayarak toplantıyı terk eden basın mensupları ile Pendik Gülistan Sofrası’nda orucunu açtı. Basın mensupları, Pendik Ada Tesisleri’nde düzenlenen Pendik Çankırılılar Derneği iftar organizasyonunu ilgisizlik gerekçesi ile terk etti. Pendik Belediye Başkan aday adayı İsmail Kabakçı olayı haber alınca davetlisi olduğu Pendik Çankırılılar Derneği iftar organizasyonuna katılmayarak basın mensupları ile Pendik Gülistan Sofrası’nda buluştu.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş ile Ataşehir Çankırılılar Derneği Başkanı Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı, ÇANDEF Başkan yardımcısı Erol Tepebaşı ve beraberindekiler Pendik Gülistan Sofrası’nda İftar sonrası basın mensupları iler sohbete devam eden İsmail Kabakçı’yı ziyaret ederek basın mensuplarına karşı yapılanlardan dolayı özür dilediler.

Bir kişi ya da kurum tarafından yapılan eksikliğin tüm Çankırı’ya mal edilmemesi gerektiğini ifade eden Yartaş ve beraberindekiler, tanıtım için basına televizyona verilen paraları hatırlatarak ayaklarına gelen tanıtım şansını kullanamadıkları için üzgün olduklarını söylediler.

25 yıllık STK yöneticiliğinde böyle bir şey görmediğini belirten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Tüm Sinoplular Dernekleri Federasyonu (Tüsidef) Başkanı, Pendik Belediye Başkan aday adayı İsmail Kabakçı kendisinin yöneticilik yaptığı dönemde basın tarafından çalışmalarının yansıtılması için özel çaba gösterdiğini ifade etti.

Pendik Çankırılılar Derneği iftar organizasyonunun da bir dernek faaliyeti olarak görülmesi gerektiğinin altını çizen Pendik Belediye Başkan aday adayı İsmail Kabakçı, bu akşam yapılan çalışmanın halka gösterilmesi ve derneğin tanıtılması için önemli bir şansın kaçırıldığına dikkat çekti.

Gündüz, gece demeden geç saatlere kadar kamunun haber alma hakkına hizmet ettiklerini, ancak özellikle STK ve derneklerden bekledikleri ilgiyi görmediklerini dile getiren basın mensupları, özellilikle dernekler açısından yerine getirdikleri tanıtım hizmetine dikkat çektiler ve STK ile derneklerin kendilerine hakettikleri ilgiyi göstermesini istediler.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, Tüm Sinoplular Dernekleri Federasyonu (Tüsidef) Başkanı, Pendik Belediye Başkan aday adayı İsmail Kabakçı, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş ile Ataşehir Çankırılılar Derneği Başkanı Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı, ÇANDEF Başkan yardımcısı Erol Tepebaşı ve beraberindekiler iftar sonrası Pendik Gülistan Sofrası’nda geç saatlere kadar süren sohbet sonrası karşılıklı iyi dilek ve temenniler ile dağıldılar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ