logo

İstanbul Aday Tanıtımı: İmamoğlu, ‘İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri’

İstanbul Aday Tanıtımı: İmamoğlu, ‘İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri’

İBB Başkanı ve CHP’nin 31 Mart 2024 yerel seçimi İstanbul Büyükşehir adaylığı toplantısını “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” sloganı ile gerçekleştirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin 31 Mart 2024 yerel seçimi İstanbul Büyükşehir adaylığı toplantısı İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu‘nun “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” sloganı ile gerçekleştirdi.

CHP İstanbul Büyükşehir Aday tanıtım toplantısında konuşan Ekrem İmamoğlu, “Yeni dönemde atom karıncadan daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. İstanbul emin ellerde yönetiliyor, yönetilmeye devam edilecek.” dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINI “İSTANBUL’A HİZMETTE TAM YOL İLERİ” SLOGANIYLA BAŞLATTI

İstanbul’da yapımı planlana HIZRAY projesi, Üsküdar Kadıköy Maltepe hafif raylı sistem projeleri ile birlikte tamamlanacak 40 km üzerinde metro hattı olduğunu aktaran Ekrem İmamoğlu, yeni dönem için seçim çalışmalarını “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” sloganıyla başlattı.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, aday tanıtım toplantısı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tam yol ileri! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantımızı gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

Cumhuriyet halk Partisi Parti Meclisi kararıyla İBB Başkan Adaylığına Ekrem İmamoğlu’nun yeniden aday gösterilmesi sonrası Haliç Kongre Merkezi’nde “İstanbul’a hizmette tam yol ileri” sloganıyla lansman düzenlendi.

CHP İBB Başkan Aday tanıtım toplantısına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ile çok sayıda partili de katıldı.

İMAMOĞLU VE EKİBİNİN “TAM YOL İLERİ” DEDİKLERİ BUGÜN HEP BERABERİZ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden adaylığının “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” sloganıyla duyurulduğu aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bugün şehirlerin sultanı İstanbul’da; Napolyon’un, ‘Bana dünyayı verseniz ona başkent yaparım’ dediği İstanbul’da; Fatih Sultan Mehmet’in çağ kapatıp, çağ açtığı İstanbul’da; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bu devletin ziyneti, bu milletin gözbebeği’ dediği İstanbul’da; beş yıldır İstanbul için çalışan, İstanbul için emek veren Ekrem İmamoğlu ve onun değerli ekibinin ikinci beş yılı için ‘tam yol ileri’ dedikleri bugün hep beraberiz…” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL: İSTANBUL’U İSTANBULLULAR İÇİN BİR BEŞ YIL DAHA YÖNETECEK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuşmasında, “Hangi partiden olursa olsun, İstanbul’a hizmet eden belediye başkanlarımızdan emanet güzel bir şehrin; İstanbullunun iradesi ile değil bir tek adamın iradesiyle, 16 milyon için değil belli bir zümre için yönetilmesine itiraz ediyoruz. Ne yaparsa yapsınlar, kimi getirirse getirsinler, hiçbir adaydan çekincemiz yok, İstanbul’u İstanbullular için bir beş yıl daha, İstanbulluların yüksek teveccühleriyle yönetecek olan Ekrem İmamoğlu’nu hepinizin huzurunda davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

25 YILDA YAPILANI 4.5 YILIMIZLA KIYASLADILAR

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarına başlattığı “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” sloganlı adaylık lansman toplantısında yaptığı konuşmada, “Sizlerin iradesiyle 2019 yılında köklü bir değişim başardık. Sizlerin desteğiyle biz başardıkça onlar 25 yılda yaptıklarını her gün ama acemice her gün hararetle bizim dört buçuk yılımızla kıyaslamak zorunda kaldılar. İnanın bu başarı hepimizin başarısıdır. Tüm inancımla söylüyorum, İstanbul olarak başarmaya devam edeceğiz.” Dedi.

SİZLERİN İRADESİYLE İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ

Özgür Çelik ve Özgür Özel’den sonra kürsüye çıkarak, İstanbul Gönüllüleri destekli sahnede konuşan İBB Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçim Adayı Ekrem İmamoğlu, konuşmasında “31 Mart 2024’te sizlerin iradesiyle İstanbul’u yeniden kazanacağız. Engellemelere karşı bağışıklık kazandık. Hizmet ürettik tecrübe kazandık. Başarıya nasıl ulaşacağımızı çok daha iyi biliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

MİLLETÇE FAKİRLEŞTİK. İBB OLARAK GERÇEKTEN FAKİRLEŞTİK.

İmamoğlu konuşmasında, “Enflasyon, döviz kurları ve işsizlik aldı başını gitti. Milletçe fakirleştik. Biz de İBB olarak gerçekten fakirleştik. Yürüttüğümüz her projenin bedeli dört kat beş kat bu dönemlerde artıyor oldu. İhaleler iptal edildi. Artan krizden dolayı hükumetin çıkardığı bir genelgeyle yüzde 15’in altında olan müteahhitler tek tek işleri iptal ediyorlardı.” İfadelerini kullandı.

 “300 BİN ÜNİVERSİTELİYE BURS VERDİK”

CHP Büyükşehir Adayı İmamoğlu, konuşmasını; “300 bin üniversiteliye burs, 350 bin ilk ve ortaöğretim öğrencisine eğitim desteği verdik. Mecidiyeköy’ün meydanından Kadıköy’ün meydanına kadar yurt yapıyoruz. Oraya bir rezidans dikebilirdik. Çünkü öğrenciler İstanbul’a gelemiyor. 500 bini aşkın öğrenci ya üniversiteyi bıraktı, ya üniversiteye devam edemedi ya da üniversiteye başlayamadı. Gençlerin hayalleri yıkılıyor.” İfadeleri ile sürdürdü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ