logo

İstanbul BAL 23.Grup Şampiyonu Yenisahra Spor Kupasını Aldı

İstanbul BAL 23.Grup Şampiyonu Yenisahra Spor Kupasını Aldı

İstanbul Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 23.Grupta mücadele eden sezonu şampiyonlukla tamamlayan Ataşehir temsilcisi Yensahra Spor  U-16 takımı kupa ve madalyalarını aldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

BAL 23.Grupta 30 puanla ve 1 puan farkla lider olarak tamamladıkları ligde şampiyonluğu göğüsleyen Yensahra Spor Kulübü U-16 takımı, Yenisahra Stadında düzenlenen törenle kupasını aldı.

Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı, yönetim kurulu üyesi olduğu İASKF temsilcisi Ekrem Köse tarafından verilen Kupa törenine; Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Belediye Meclisi ve Encümen Üyesi Kudret Aslan, Şeref Uzun başkanlığındaki kulüp yönetimi, teknik ekip ve yönetim katıldı.

İASKF temsilcisi Ekrem Köse yaptığı açıklamada; “2019/2020 U-16 liginde şampiyon olan Yenisahra spor kulübümüzün kupasını İASKF adına Ataşehir Belediye Başkan yardımcımız Sadık Semih Kayhan ve belediye meclis üyemiz Kudret Aslan ile birlikte takdim ettik.” ifadelerine yer verdi.

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 14. Dezember 2019

Gepostet von Recep Kenan am Samstag, 14. Dezember 2019

30 puanla şampiyon olan Yenisahra Spor ekibi, lig mücadelesinde 50 gol kaydetti. Gol kralı da rakip filelere 24 gol kaydeden Serhat Kardaş oldu. Şeref Uzun, kupa töreninde “İstanbul Bölgesel Amatör Ligi 23.Grupta Şampiyon olan U-16 takımımızın Şampiyonluğu Yenisahra’ya ve Ataşehir’imize hayırlı olsun.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ