logo

İstanbul Başakşehir’de Fabrikadaki Yangın Söndürme Çalışması Sürüyor

İstanbul Başakşehir’de Fabrikadaki Yangın Söndürme Çalışması Sürüyor

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 katlı fabrika binasının üst katında dün akşam saatlerinde yangın çıktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Eski Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı işyerinin katlarında ve çatısında yangın çıktı.

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 4 katlı fabrika binasının üst katında plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu alanda akşam saatlerinde yangın çıktı.

İstanbul Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde dün akşam saatlerinde başlayan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir ve ilçelerine ait çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürme çalışmaları yürütüyor. Söndürme çalışmaları sırasında binada çökmeler de meydana geldi.      

                      

İtfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almak için yoğun müdahalesine rağmen alevler binanın başka bir bölümüne de sıçrayarak yayıldı.

Yangının ilk saatlerinde çatıda mahsur kalan 8 işçi ekipler tarafından kurtarıldı. İlk anlarda kontrol altına alınan yangın daha sonra kontrolden çıkarak yeniden büyüyerek binanın tamamını sardı.

ihbarlar üzerine olay yerine İkitelli, Başakşehir, Bakırköy, Bahçelievler, Beylikdüzü, Davutpaşa, Şişli, Seyrantepe, Sultangazi, Bahçeşehir, Avcılar, Beyoğlu, Bağcılar, Ümraniye, Çavuşbaşı, Kadıköy, Kartal, Beykent, Osb, Mahmutbey, Hadımköy, B.Bakkalköy, Orhanlı, Kemerburgaz, Sancaktepe, Silivri, Ataşehir, Pendik, İstinye, Fatih, Büyükçekmece, Sultanbeyli ve 112 Hızır Acil Ambulans ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerin 84 araç 282 personel ile yürüttükleri yoğun çalışmalar devam ediyor.

Söndürme çalışmalarının devam ettiği olayda, şu ana kadar yaralı ve can kaybı bilgisine ulaşılmazken iş yerleri ve binada maddi hasar meydana geldi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ