logo

İstanbul Çankırı Vakfı ‘Çankırı Gençlik Zirvesi’ Düzenliyor

İstanbul Çankırı Vakfı ‘Çankırı Gençlik Zirvesi’ Düzenliyor

İstanbul Çankırı Vakfı himayesinde Gençlik Kolları’nın organize ettiği, ilki geçtiğimiz yıl yoğun katılımla ve başarıyla düzenlenen “Gençlik Zirvesi”nin ikincisini düzenleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

DİKKAT !!… KORONAVİRÜS SALGINI NEDENİYLE İPTAL EDİLMİŞTİR

AYRINTI İÇİN TIKLAYINIZ

Çankırı Vakfı himayesinde Gençlik Kolları’nın organize ettiği, Üsküdar, Bağlarbaşı Kültür ve Kongre  Merkezinde gerçekleştirilecek olan Gençlik Zirvesinde çeşitli alanlardan 6 konuşmacı başarı hikayelerini, birikimlerini ve deneyimlerini katılımcı gençlerle paylaşacaklar.

DENEYİMLİ, BİRİKİMLİ 6 KONUŞMACI

İstanbul Çankırı Vakfı tarafından 2.’si organize edilen gençlik zirvesinde alanlardan 6 konuşmacı; Sunay Akın, İlhan Şeşen, Tanfer Dinler, Cenk Devrim Ulusoy, Şadan Kaptanoğlu ve Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can, “18”er dakika boyunca sahnede uzmanlık alanları ve yaşamlarındaki önemli anlardan birikimlerini, deneyimlerini Çankırılı gençlerle paylaşacak.

KENDİ HAYATIMIZDAN İZLER DE BULACAĞIZ

“Başarılarını, bazen de başarısızlıklarını, hayatlarındaki dönüm noktalarını, yaşayıp veya yaşayamayıp öğrendiklerini anlatan konuşmacıların anılarında bazen kendi hayatımızdan izler bulacağız.” İfadeleri ile aktarılan program içeriği ile ilgili açıklama yapan Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, “Gerçek yaşamın beklentilerini ve gerekliliklerini öğrenmemizi, nelerle karşılaşabileceğimizi önceden görebilmeyi, bu ilham verici hayat öykülerinden pay çıkarabilmemizi amaçlayan zirve, yalnız Çankırı değil tüm gençliği buluşturmayı hedefliyor. Organizasyonda konuşmacılar ile birebir sohbet edip soru sorma fırsatı ve tanışma ortamı yaratılacak olup kişisel gelişim ve kariyer planlama açısından da verimli saatler geçireceğiz. Çankırı Gençlik Zirvesi, seçkin konuklarıyla 11 Nisan 2020 Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi Üsküdar/İstanbul bizleri bekliyor olacak. Bu eğlenceli etkinlik için programınızda şimdiden yer açmayı unutmayın…” ifadelerine yer verdi.

Çankırı Gençlik Zirvesi

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi

Tarih: 11 Nisan 2020, Cumartesi

Saat: 10:00 – 16:00

NOT:
Ödüllü çekilişin de yer alacağı etkinliğe katılım ücretsiz olup önceden kayıt yaptırmak gerekmektedir.

Kayıt için;

www.cankirigenclikzirvesi.com

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ