logo

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Yeni İsim Atandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne Yeni İsim Atandı

5 İlin Emniyet müdürleri değişikliğini içeren Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

5 İlin Emniyet müdürlerinin değiştiği Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci de Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre, Adana Emniyet Müdürlüğü dönemindeki 18 ayda, uyuşturucu tacirleri ile terör örgütlerine karşı sayısız başarılı operasyona imza atan Zafer Aktaşi İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ATANAN ZAFER AKTAŞ KİMDİR?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Zafer Aktaş, 1964 yılında Çanakkale’de doğdu.
1983’te Polis Koleji’nden, 1987’de Polis Akademisi’nden mezun olan Aktaş, sırasıyla Gaziantep, Diyarbakır, İstihbarat Daire Başkanlığı, Ankara, Ordu, Mardin ve Bolu emniyet müdürlüklerinde çeşitli birim ve rütbelerde görev yaptı.
Aktaş, 2011 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda polis maşmüfettişi, İçişleri Bakanlığı’nın 26 Kasım 2016 tarihli kararnamesi ile Muş İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı.
İçişleri Bakanlığı’nın 27 Aralık 2018 tarihli kararnamesi ile Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan ve 15 Temmuz 2020 tarihli son atama kararnamesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Zafer Aktaş, Balıkesir nüfusuna kayıtlı olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ