logo

İstanbul Feshane’deki Çankırı’ya Aktı

İstanbul Feshane’deki Çankırı’ya Aktı

cankiri_3İstanbul’un Eyüp İlçesinde düzenlenen 2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nin 3. gününde İstanbululardan ve İstanbul’da yaşayan Çankırılılardan yoğun ilgi gördü.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Şimdi Çankırı Zamanı” sloganı ile Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, Çankırı Vakfı ve ÇANDEF’in işbirliğinde İstanbul’da düzenlenen, Çankırı’nın ilçelerinin ve sanayicilerinin katılımcı olduğu, Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri’nin 3. günü halkın gösterdiği yoğun ilgi yüzleri güldürdü. Çankırı, siyasiler ve yöneticilerden beklenen ilgiyi görmese de  halk yoğun ilgi gösterdi.

İstanbullular, Çankırı dostları – sevenleri ve İstanbul’da yaşayan Çankırılılar, İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan Feshane Kültür ve Kongre Merkezi’nde 2.’si düzenlenen Çankırı Tanıtım Günleri’nin 3. gününde Çankırı Günlerine akın etti. 10 binlerce ziyaretçinin stantları gezerek Çankırı kültürü ve yöresel ürünlerini yakından inceleyerek Çankırı’yı tanıdığı tanıtım günlerinin üçüncü gününde organizasyonu düzenleyenleri ve katılımcıları sevindirdi.

Bütün gün tanıtım günlerinde stantları gezen katılımcılar gün sonunda Çankırılı TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Ganioğlu’nun konseri ile yorgunluk atarken yer yer türküler eşliğinde oynayarak sanatçıya eşlik etti. Konserde Recep Açıkgöz’de sanatçı Zehra Ganioğlu ile birlikte türkü seslendirdi.

Yaren TV’den canlı yayınlanan, yoğun ilgi gören ve beğeni ile izlenen konser sonrası İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Sami Soydal tarafından Çankırılı TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Zehra Ganioğlu’n hediye ve çiçek verilerek tanıtım günlerine katkısından dolayı teşekkür edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ