logo

İstanbul İBB Kurban Satış Yeri ve Kesim Hizmeti Yerleri

İstanbul İBB Kurban Satış Yeri ve Kesim Hizmeti Yerleri

İBB tarafından kurulan 2017  yılı itibariyle İSYÖN (İstanbul Yönetim Yenileme Anonim Şirketi) tarafından işletilmeye başlanan kurban satış ve kesim alanları açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSYÖN (İstanbul Yönetim Yenileme Anonim Şirketi) tarafından işletilen kurban satış ve kesim alanlarına, kurbanlık hayvan girişlerinin 16 Temmuz’dan itibaren başlayacağı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kurban satış ve kesim alanları 2017 yılı itibariyle İSYÖN (İstanbul Yönetim Yenileme Anonim Şirketi) tarafından işletilmeye başlandı.

İSYÖN (İstanbul Yönetim Yenileme Anonim Şirketi) kapsamda Anadolu yakasında bulunan satış ve kesim yerleri; Sancaktepe, Ataşehir ve Pendik’ta vatandaşların kurban ibadetleri için kurbanlik tedarik edebilecekleri noktalar.

İstanbul Yönetim Yenileme Anonim Şirketi (İSYÖN) tarafından işletilen ve Avrupa yakasında bulunan satış ve kesim yerleri; Kayaşehir, Alibeyköy, Avcılar ve Arnavutköy.

İBB iştiraki olan İSYÖN (İstanbul Yönetim Yenileme Anonim Şirketi) tarafından işletilen kurban satış ve kesim alanlarında son teknolojiye uygun kesim ekipmanları kullanıldığı belirtiliyor. İSYÖN Kurban satış ve kesim alanlarında kafeterya, idari ofisler, mescit, tuvalet ve duş gibi sosyal imkanları da bulunuyor.

İSYÖN KURBAN KESİM HİZMETLERİ TIKLAYINIZ

İBB İSYÖN KURBAN SATIŞ YERİ VE HİZMETLERİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulmuş olan kurban satış ve kesim alanları 2017 yılı itibariyle şirketimiz tarafından işletilmeye başlanmıştır.

Bu kapsamda Anadolu yakasında bulunan satış ve kesim yerleri;

•             Sancaktepe

•             Ataşehir

•             Pendik

Avrupa yakasında bulunan satış ve kesim yerleri;

•             Kayaşehir

•             Alibeyköy

•             Avcılar

•             Arnavutköy

Kurban satış ve kesim alanlarında son teknolojiye uygun kesim ekipmanları kullanılmaktadır.  Alanlarda kafeterya, idari ofisler, mescit, tuvalet ve duş gibi tüm sosyal imkanlar mevcuttur.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ