logo

İstanbul Kadıköy’de İETT Otobüsü Kazasında 5 Yaralı

İstanbul Kadıköy’de İETT Otobüsü Kazasında 5 Yaralı

İstanbul Kadıköy’de kontrolden çıkan karşı kaldırıma geçen Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin bahçesinde durabilen İETT otobüsü kazasında şoför ile birlikte 4 yolcu yaralandı.

İstanbul Kadıköy’de kontrolden çıkarak karşı şeride geçen İETT otobüsü, kaldırıma çıkıp Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin bahçesine girerek durabildi. Otobüs içinde bulunan 5 yolcu hafif şekilde yaralanırken, araç kullanılmaz hale geldi.

Şoför ile birlikte 4 yolcunun yaralandığı kaza, saat 14.30 sıralarında Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinde meydana geldi.

Kadıköy istikametine doğru ilerleyen İETT otobüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Bariyerleri kıran otobüs bir süre karşı kaldırımda ilerledikten sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin bahçe duvarını kırarak duvarda asılı kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Orhan A. yönetimindeki 34 EN 4133 plakalı otobüs, Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi’nde Kadıköy istikametine seyrederken, yolun karşısına geçerek Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin önündeki duvara çıktı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan, otobüs şoförü ile 4 yolcu çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Otobüs, İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait vinçle çekilerek duvar üzerinden indirildi. Kaza nedeniyle yolun her iki yönünde trafik yoğunluğu oluştu. Trafik daha sonra normale döndü.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ