logo

İstanbul Sanayi Odası Başkan ve Yönetimi Seçimi Yapıldı

İstanbul Sanayi Odası Başkan ve Yönetimi Seçimi Yapıldı

22 bini aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022-2026 döneminde görev alacak yönetim seçimi tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Türkiye’nin 22 bini aşkın üyesiyle en büyük sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022-2026 döneminde görev alacak Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimi tamamlandı.

İstanbul Sanayi Odası’nın 2022-2026 döneminin yönetim kurulu, meclis başkanlık divanı ve diğer birimlerinin seçimleri yapıldı. Erdal Bahçıvan yeni dönemin İSO yönetim kurulu başkanı seçildi.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) 2022-2026 döneminde görev alacak Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kulu Üyeleri seçimi tamamlandı. Çift listenin yarıştığı seçimde, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, 56’ya karşı 74 Meclis Üyesinin oyu ile Başkan seçildi.

Yaklaşık 22 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası’nda (İSO) başkanlık seçimi yapıldı. Erdal Bahçıvan 74 oyla İSO başkanlığına bir kez daha seçildi.

İSO’nun Odakule’deki genel merkezinde sabah 9:00’da başlayan seçimde sandıklar 17:00’de kapandı. Seçimlere, sabahın ilk saatlerinden itibaren meclis üyelerinin yoğun ilgisi vardı. 130 meclis üyesinin tamamının sandık başına geldiği seçimlerde, 15:40 itibariyle tüm oylar kullanıldı.

Saat 17:00 itibariyle yapılan oy sayımı sonrası çekişmeli geçen başkanlık yarışını 56 oya karşılık 74 oyla Erdal Bahçıvan kazandı.

İSTANBUL SANAYİ ODASI (İSO) YÖNETİM KURULU

Erdal Bahçıvan’ın Yönetim Kurulu Listesinde Yer Alan İsimler Şöyle:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:
İrfan Özhamaratlı, Kemal Akar, Cemal Keleş, Sultan Tepe, Vehbi Canpolat, Celal Kaya, İnan Altınbaş, Hüseyin Çetin, Faruk Sarı ve Murat Çökmez.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
Kenan Baytaş, Saadettin Kaşıkırık, Yalçın Çağlar, Suat Öztürk, Mehmet Şenocak, Aydın Aslandağ, Fuat Küçük, Adem Genç, Kerim Çolakoğlu ve Abdurrahman Uzun.

İSO MECLİS BAŞKANLIK DİVANI DA SEÇİLDİ

İSO Yönetim Kurulu ile aynı gün yapılan yeni dönemin ilk Meclis toplantısında, İSO Meclis Başkanlık Divanı da seçildi. Yapılan oylama sonucunda Ender Yılmaz İSO Meclis Başkanı seçildi.

İSO Meclis Başkan Vekilleri Sadık Ayhan Saruhan, Yüksel Özyurt ve Katip Üye Koray Yavuz oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ