logo

İstanbul ‘un Demokrasi Kahramanları Sandık Görevlileri Buluştu

İstanbul ‘un Demokrasi Kahramanları Sandık Görevlileri Buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik İstanbul’un demokrasi kahramanları, CHP sandık görevlilerinin özverili çalışmalarını kutladılar.

Recep Kenan / itvhaber.com

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul‘un demokrasi kahramanları, Cumhuriyet Halk Partisi‘nin sandık görevlilerinin özverili çalışmalarını yürekten kutladılar.

Yapılan açıklamada sandık ve seçim güvenliğinde sandık görevlilerinin etkisine dikkat çekilerek, “Sandık görevlilerin samimi çabaları, demokrasinin temel taşları olan sandık güvenliğini sağlamak adına büyük bir öneme sahiptir. Onların özverisi, demokratik sürecin güçlenmesine katkı sağlamıştır. Bu başarı, gelecek seçimlerde de daha güçlü bir demokrasi için umut vermektedir.” İfadelerine yer veridi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik açıklamasında, “Demokrasi kahramanlarımız sandık görevlilerimiz ile buluştuk, bu özel emeğin hatırası sertifikalarını İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve ilçe başkanlarımız ile teslim ettik. 31 Mart yerel seçimleri için aylar önce çalışmaya başlayan, İstanbul’un ve Türkiye’nin geleceği için fedakarca emek veren tüm görevlilerimize bir kez daha sonsuz teşekkürler. Her yaştan, her görüşten bu rengarenk yelpazenin, bu büyük sevginin bir parçası olmak eşsiz bir onur. İyi ki varsınız!” dedi.

Sandık Görevlileri toplantısı ile ilgili, “Onlar bu şehrin, bu ülkenin demokrasi kahramanları.” İfadelerine yer veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi sandık görevlilerimiz işlerini çok sıkı tuttular, görevlerini çok iyi yaptılar, Türkiye’ye örnek bir başarıya imza attılar. Hepsinin emeğine ve yüreğine sağlık.” Diye konuştu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ