logo

İstanbul Üsküdar Ünalan’da Kafede Silahlı Çatışma, 3 Ölü

İstanbul Üsküdar Ünalan’da Kafede Silahlı Çatışma, 3 Ölü

İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki Ünalan Mahallesine bir kafede iki grup arasında çıkan silahlı çatışmaya dönüşen kavgada, 3 kişi hayatını kaybetti.

Recep Kenan / itvhaber.com

Üsküdar ilçesindeki Ünalan Mahallesine kafede meydana gelen olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 5 kişi de yaralandı.

Akşam saatlerinde Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi’nde bulunan bir kafede oturan iki grup arasında tartışma çıktı.

Barışmak için bir araya geldikleri öğrenilen gruplar arasındaki tartışma, hararetin yükseldiği anda silahlı çatışmaya dönüştü.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İki grup arasındaki silahlı kavgada 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandığı, 2’si yaralıların 2’sinin ağır olduğu öğrenildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ünalan Mahallesinde yaşanan olayla ilgili İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Perşembe günü saat 20.10 sıralarında Üsküdar iİçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi üzerinde bulunan bir cafede iki grup arasında çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüşmüştür.
Olayda 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2’si ağır olmak üzere toplam 5 kişi de yaralanmıştır.
Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir.” ifadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ