logo

İstanbul Vakfı’ndan Hatay’da Kadın Çemberi

İstanbul Vakfı’ndan Hatay’da Kadın Çemberi

Türkiye’nin birçok bölgesinde kadın ve çocuklarla buluşmalar gerçekleştiren İBB İstanbul Vakfı, Sevgililer Günü’nde Hatay’da özel bir etkinlik düzenledi.

Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’nun öncülüğünde planlanan Hatay Kadın Çemberi etkinliğinde duygular paylaşılarak büyütülürken, çocuklar da hediye bisikletleriyle keyifli bir gün geçirdi.

Kadınların ve çocukları ikinci plana atan, eğitimden ve sosyal yaşamdan uzak tutan engelleri ortadan kaldırmak için İstanbul Vakfı çatısı altında ‘Büyüt Hayallerini’ projesini hayata geçiren, akademik çalışmalar yapan ve çalışmasını ‘Cam Işığı Kesemez’ kitabı ile kamuoyuyla paylaşan Dr. Dilek Kaya İmamoğlu, bu kez Hataylı kadın ve çocuklar için etkinlik düzenlemesine öncülük etti.

Akademisyen ve sivil toplum gönüllüsü Dr. İmamoğlu’nun planlamasında yer aldığı Hatay Kadın Çemberi etkinliği 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Hatay’da gerçekleştirildi. 6 Şubat Deprem felaketinden en ağır şekilde etkilenen şehirlerden olan Hatay’daki KİPTAŞ Hatay Geçici Yaşam Alanı’nında düzenlenen etkinlikte İBB İstanbul Vakfı Genel Müdürü Perihan Yücel ve vakıf görevlileri de yer aldı.

SEVGİYİ BÜYÜTTÜLER

14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel gerçekleşen atölyede 60’ın üzerinde kadın hazır bulundu. 3 oturumun yapıldığı atölyede, Perihan Yücel de katılımcılar arasında yerini aldı. Kadınlar birbirlerini dinlediği, duyguların paylaşıldığı, sevginin ve dayanışmanın gücünün hissedildiği program Duygular Sofrası oturumuyla sona erdi.

ÇOCUKLARI SÜRPRİZ BEKLİYORDU

Hatay Kadın Çemberi etkinliğinde çocukları sevindiren sürprize de yer verildi. KİPTAŞ Hatay Geçici Yaşam Alanı sakini çocuklara İBB İstanbul Vakfı  tarafından bisiklet hediye edildi. Dr. Dilek Kaya İmamoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu imzalı notla hediyelerini alan çocuklar bisikletleriyle keyifli bir gün geçirdi. İmamoğlu çiftinin notunda, “Bisikletlerinizi güzel günlerde mutlulukla sürmeniz dileğiyle… Sizi çok seviyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ