logo

İstanbul Valiliği Deprem Bölgesine Yardım Sevkiyatı Yaptı

İstanbul Valiliği Deprem Bölgesine Yardım Sevkiyatı Yaptı

İstanbul Valiliği, Kahramanmaraş Depreminden etkilenen bölgelere yapılan personel, araç, iş makinesi ile ayni yardım malzemesi sevkiyatı ile ilgili açıklama yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valiliği 08 Şubat 2022 günü Saat 17.00 itibarı ile yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Depreminden etkilenen bölgelere personel, araç, iş makinesi ile ayni yardım malzemesi sevkiyatı yapıldığını kaydetti.

20 BİN 515 PERSONEL, 1091 İŞ MAKİNESİ

İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada deprem bölgesine yapılan sevkiyatla ilgili açıklamada, 20 bin 515 personel, 1091 iş makinesi AFAD ve ilçelerin işbirliğiyle 964 yardım tırı 561 bin 247 battaniye ile 107 bin 024 ısıtıcının da yer aldığı personel, araç, iş makinası ve ayni yardım malzemesi sevkiyatı yapıldığının altı çizildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “06.02.2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş ili Pazarcık ve Elbistan Merkezli depremler nedeniyle AFAD Başkanlığı koordinasyonunda; başta Hatay ilimiz olmak üzere depremden etkilenen illerimize Valiliğimiz Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi koordinasyonuyla sevk edilen personel, araç, iş makinası ve ayni yardım malzemesi sevkiyatına ilişkin bilgiler aşağıya çıkarılmıştır.” İfadelerine yer verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ