logo

İstanbul Valiliği’nden Yerin 72 Metre Altında Kıraç Konseri

İstanbul Valiliği’nden Yerin 72 Metre Altında Kıraç Konseri

İstanbul Valiliği, yerin 72 metre altında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne özel radyo ve televizyon kanalları ile sosyal medya hesaplarından canlı yayınlan Kıraç konseri düzenledi. 

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne düzenlenen Kıraç konseri, radyo ve televizyon kanalları ile sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne özel Kıraç konseri düzenledi.  Konser, radyo ve televizyon kanalları ile sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne özel Kıraç konseri, emek ve alın teri ile İstanbul ve ülkemizin gelişmesinde önemli role sahip işçilerimize moral olması dolayısıyla yerin 72 metre altında Gayrette–İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında düzenlendi.

Konser öncesinde Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, “Alın teri ve göz nuruyla, İstanbul’u ve ülkemizi ellerinde büyüten tüm işçi ve emekçilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günümüzü en içten dileklerimle kutluyorum. 1 Mayıs’ı Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2009’dan bu yana resmi tatil olarak kutluyoruz. Cumhurbaşkanımızın her vesile ile ifade ettikleri gibi; “İşçilerimizin hakkının hukukunun korunması için yapılan tüm gayretleri canı gönülden destekliyor,” emekçi ve işçilerimizle İstanbul’umuz için omuz omuza hep birlikte çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İstanbul Emekçilerin Ellerinde Yükseliyor”

Çalışmanın ibadet olduğuna inandıklarını dile getiren Vali Yerlikaya, “Bugünümüzü ve yarınımızı işleyen tüm emekçilerimize daima hürmet ediyor, nasır tutan elleri öpüyor başımıza koyuyoruz. Çünkü Türkiye işçisi ve emekçisiyle büyüktür. İstanbulumuz’da dört buçuk milyona yakın emekçi kardeşimiz bulunuyor, İstanbul onların ellerinde yükseliyor.” sözleriyle devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ