logo

İstanbul’da 14 İlçe Kaymakamı Değişti: Ataşehir’e Yeni Kaymakam Atandı

İstanbul’da 14 İlçe Kaymakamı Değişti: Ataşehir’e Yeni Kaymakam Atandı

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Ataşehir Kaymakamlığına Arifiye Kaymakamı olarak görev yapan Bekir Dınkırcı atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri belirlendi.

ATAŞEHİR KAYMAKAMLIĞINA BEKİR DINKIRCI ATANDI

Cumhurbaşkanı Kararı ile Ataşehir Kaymakamlığına Arifiye Kaymakamı olarak görev yapan Bekir Dınkırcı atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı İstanbul Ataşehir ilçe kaymakamı oldu. İstanbul Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı kimdir?

İstanbul Ataşehir Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş ise Muğla İli Fethiye ilçe Kaymakamı olarak atandı.

İSTANBUL’DA ATAŞEHİR İLE BİRLİKTE 14 KAYMAKAM ATAMASI YAPILDI

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul’da Ataşehir ile birlikte 14 kaymakam ataması yapıldı. Kararla, Türkiye geneli 255 kaymakamın ataması gerçekleştirildi.

ANKARA’DA 6, İSTANBUL’DA 6 VALİ YARDIMCISI VE 14 KAYMAKAM

Ankara’da 6 vali yardımcısı ve 9 kaymakam, İstanbul’da 6 vali yardımcısı ve 14 kaymakam, İzmir’de 5 vali yardımcısı ve 5 kaymakamın ataması yapıldı.

CUMHURBAŞKANLIĞI ATAMA KARARI İÇİN TIKLAYINIZ!

BEKİR DINKIRCI KİMDİR?

Ataşehir Kaymakamı olarak atanan Bekir Dınkırcı 1965 Çorum İli İskilip İlçesi doğumlu olup ilk orta ve lise eğitimini sırası ile İskilip Ulaş İlkokulu, İskilip Ortaokulu ve İskilip Lisesinde tamamladı. A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden 20–07–1987 tarihinde mezun olan Bekir DINKIRCI İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 26.06.1988 tarihinde Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine başladı.

Kaymakam Adaylığı esnasında çeşitli kurs ve stajları başarı ile tamamlayan DINKIRCI, yine bu dönemde Trabzon İli Maçka İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 76. Dönem Kaymakamlık Kursunu Haziran 1991’de başarı ile bitiren DINKIRCI, Aydın İli Karpuzlu ilçesine kurucu kaymakam olarak atandı. Karpuzlu İlçesi sonrası sırası ile Erzurum İli Karayazı Kaymakamlığı, Çankırı İli Çerkeş İlçesi Kaymakamlığı, Erzincan Vali Yardımcılığı, Trabzon İli Akçaabat İlçesi Kaymakamlığı, Samsun İli Bafra İlçesi Kaymakamlığı, Balıkesir İli Gönen İlçesi Kaymakamlığı, Edirne İli Keşan İlçesi Kaymakamlığı, Sakarya Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 31.12.2018 tarihinden itibaren Arifiye Kaymakamı olarak görev yapmakta olan Bekir DINKIRCI İstanbul Ataşehir İlçe Kaymakamlığı görevine atandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ