logo

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlanıyor

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenlerle Kutlanıyor

30 Ağustos Zafer Bayramı İstanbul’da İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile düzenlenen törenle kutlanıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl dönümü düzenlenen İstanbul’da törenlerle kutlanıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İstanbul’da il tören Taksim’de gerçekleştirildi.  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1.Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve İstanbul protokol üyelerinin katılımı ile düzenlenen törenle Taksim’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde İstanbul Valiliği, 1. Ordu Komutanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Taksim Meydanı’nda bulunan Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İstanbul’da ilk tören Taksim’de gerçekleştirildi.  İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1.Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri ve İstanbul protokol üyelerinin katılımı ile düzenlenen törenle Taksim’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde İstanbul Valiliği, 1. Ordu Komutanlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Taksim Meydanı’nda bulunan Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bırakıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1.Ordu Komutanı Orgeneral Ali Sivri, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, askeri personel il protokol üyeleri STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında şehitlik ziyareti sonrası ikinci tören Vatan Caddesi’ndeki Resmi Geçit töreni ile devam etti.

İSTANBUL’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI GEÇ SAATLERE KADAR KUTLANACAK

İstanbul’da 30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl dönümü kutlamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla Yenikapı’da gerçekleşecek etkinliklerde, şenlik gün boyu akşam geç saatlere kadar devam edecek.

VALİ ALİ YERLİKAYA’NIN EV SAHİPLİĞİNDE 30 AĞUSTOS BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

İstanbul Valili tarafından Vali Ali Yerlikaya’nın ev sahipliğinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde 1. Ordu ve İstanbul Garnizon Komutanı Orgeneral Ali Sivri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma, Sahil Güvenlik ve Emniyet Teşkilâtlarının personelleri, adli ve mülkî erkân, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, akademisyenler, spor, sanat ve iş dünyasından isimler katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Bayramlaşma Töreni düzenlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ