logo

İstanbul’da Ardı Ardına Terör Saldırıları

İstanbul’da Ardı Ardına Terör Saldırıları

İstanbul’da Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ve Sütlüce’de bulunan AK Parti İl Başkanlığı binaların roketle saldırı yapıldı.

İstanbul’da dün art arda terör saldırıları gerçekleştirildi. Terörist yada teröristler önce Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne roketle saldırı düzenledi. Daha sonra teröristlerce Sütlüce’de bulunan AK Parti İl Başkanlığı binasına da roketle saldırı düzenlendi.

İstanbul’da  Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Sütlüce’de bulunan AK Parti İl Başkanlığı binalarına tek atımlık lav roketi ile düzenlenen saldırıların ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Ekipler tarafından yaptıkları incelemelerde sol örgüte ait deliller ele geçirildiği, tek atımlık lav roketinden alınan parmak izleriyle DHKP-C’den poliste kaydı bulunan zanlının parmak izlerinin eşleştiği belirtiliyor. Bunun üzerine harekete geçen ekiplerin çeşitli adreslere düzenlediği operasyonla 5 kişiyi gözaltına aldığı belitliyor.

Öte yandan yine İstanbul’da, Esenyurt’ta, saat 09.45 sıralarında Polis aracına ateş açıldı.  Ateş açan saldırgana araçtaki polisler karşılık vermesi üzerine çıkan çatışma sonrası saldırgan olay yerinde silahını ve bir el bombası ile çantasını bırakarak kaçtı. İstanbul’daki bu saldırılarda ölü ve yaralı olmadığı belirtiliyor

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ