logo

İstanbul’da Bu Yollar Araç Trafiğine Kapanacak!

İstanbul’da Bu Yollar Araç Trafiğine Kapanacak!

ibb_baskanlik_atletizim-yarisİBB’nin düzenlediği İstanbul Yarı Maratonu ve 42. İBB Başkanlık Atletizm Kupası yarışları, Altın Boynuz “Golden Horn” olarak bilinen Haliç ve çevresinde bazı yollar trafiğe kapanacak

Recep Kenan/itvhaber.com

Altın Boynuz “Golden Horn” olarak bilinen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla tam anlamıyla bir cazibe merkezine dönüştürülen Haliç’te, İstanbul’un en güzel yerlerine ve tarihi dokusuna kapsayan güzergahta gerçekleştirilecek. İstanbul Yarı Maratonu, organizasyonu kapsamında yarın 08.00-12.00 saatleri arasında maraton güzergahındaki yollar araç trafiğine kapanacak.

İstanbul Yarı Maratonu, organizasyonu nedeni ile araç trafiğine kapanacak yollar;

Yarış parkuru, 08.00-12.00 saatleri arasında araç trafiğine kapalı olacak. Eyüp Devlet Hastanesi önü, Haliç Sahil Yolu, Silahtarağa Caddesi, Eyüp Döner Kavşak, Feshane önü, Yavedut Caddesi, Ayvansaray Caddesi, Mürselpaşa Caddesi, Bulgar Kilisesi önü, Abdülezel Paşa Caddesi, Kadir Has Üniversitesi önü, Kadir Has Caddesi, Atatürk Bulvarı Bağlantı yolları, Ragıp Gümüşpala Caddesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi önü, Reşadiye Caddesi, Galata Köprüsü, Eminönü, Sirkeci, Gülhane Sahil Kapısı, Sahil Kennedy Caddesi, Kumkapı Balık Hali Işıklar istikameti boyunca çift yönlü olarak trafiğe kapalı tutulacaktır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ