logo

İstanbul’da Halk Ekmek Ekmeğe 75 Kuruş Zam Yapıldığını Açıkladı

İstanbul’da Halk Ekmek Ekmeğe 75 Kuruş Zam Yapıldığını Açıkladı

İstanbul’da dar gelirlilerin ekmek tedarikinde önemli yer tutan İBB Halk Ekmek, maliyeti 2.15 olan ekmeğe 75 kuruş zam yapılarak 2 liradan satılacağını açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İBB Halk Ekmek, maliyeti 2.15 olan ekmeğin un stoklarını tüketesiye kadar 1.25’tan satmaya devam edileceğini duyurmuştu.

İSTANBUL’DA HALK EKEM 72 KURUŞ ZAMLANDI

Un ve doğalgaz fiyatlarındaki farkla, elektriğe gelen ve yüzde 127’yi bulan zam ile birlikte satış fiyatında düzenleme yapmak zorunda kalındığını kaydeden Halk Ekmek, ekmek fiyatına 75 kuruş zam yapıldığını açıkladı.

EKMEK 2 LİRADAN SATILACAK

İstanbul’da Halk Ekmek ürünü ekmek satışına zam yapılarak 2 liradan satılacağını açıklayan İBB İHE Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, fiyat düzenlemesi ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

YOKSULLUKLA ORTAKLAŞARAK MÜCADELE EDECEĞİZ

Çok üzgünüm!
Zam yağmurlarına karşı daha fazla direnecek gücümüz kalmadı. 11 Şubat’tan itibaren bize maliyeti 2.15₺ olan ekmeği 2 ₺’den halkımıza ulaştıracağız. AKP’nin yaratmış olduğu yoksullukla ortaklaşarak mücadele edeceğiz. Halkımızın hoşgörüsü ve anlayışına sığınıyoruz.

MAALESEF DURUM ÇOK VAHİM!

Özgen Nama önceki gün yaptığı paylaşımda Halk Ekmek fabrikalarına gelen Elektrik faturalarındaki artışa dikkat çekerek; “Maalesef durum çok vahim!” demişti.

İHE Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama tarafından yapılan “Elektrik Faturası” açıklaması:

 Maalesef durum çok vahim! Edirnekapı Halk Ekmek fabrikasının, Eylül-Ocak aylarının elektrik faturaları da böyle…

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ