logo

İstanbul’da Kar Yağışı Ve Olumsuz Hava Koşulları Tedbirleri Açıklandı

İstanbul’da Kar Yağışı Ve Olumsuz Hava Koşulları Tedbirleri Açıklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Karla Mücadele Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısında 3 günlük hava tahminini kapsamında kar yağışında İstanbul’da alınan tedbirleri açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Karla Mücadele Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısında değerlendirilen 3 günlük hava tahminini kapsamında kar yağışında İstanbul’da alınan tedbirleri açıkladı.

Karla Mücadele Değerlendirme ve Hazırlık Toplantısında Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün 3 günlük hava tahminini doğrultusunda İstanbul’da beklenen kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı idari tedbirler alındığını kaydetti.

EĞİTİMDE KAR TATİLİ

Bugün, Karla Mücadele Değerlendirme ve Hazırlık Toplantımızda, Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden ilimizdeki 3 günlük hava tahminini aldık. 20.30’daki son meteorolojik verilere göre #İstanbul’da beklenen kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı aldığımız idari tedbirleri; İl genelinde özel ve resmi temel eğitim ve ortaöğretim kurumları ile kuran kursları ve bakanlığa bağlı kreşlerin 18 Mart Cuma günü tatil edildiğini; engelli, malül ve hamilelerin idari izinli sayılacağını açıkladı.

İstanbul Valiliği Tarafından Yapılan Tedbirlerin Yer Aldığı Açıklama:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ