logo

İstanbul’da Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu, Çok Sayıda Gözaltı

İstanbul’da Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu, Çok Sayıda Gözaltı

mali_ubeİstanbul’da sabah saatlerinde rüşvet, yolsuzluk gibi iddialarla aralarında ünlü iş adamlarının da bulunduğu isimlerin evlerine baskın düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Mali Şube’nin operasyonunda 22 kişinin gözaltında olduğu bildirildi. Çeşitli kaynaklardan alınan haberlere göre gözaltındakiler arasında ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile üç bakanın oğlu yada yakınlarının da olduğu kaydedildi

Sabah saatlerinde yapılan İstanbul ‘daki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda işadamları, bakan yakınlar, bir ilçe belediye başkanı ve bir kamu bakması genel müdürünün de aralarında bulunduğu çok sayıda  kişinin gözaltında olduğu bildirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün operasyonda gözaltına alınanlar arasında işadamı Ali Ağaoğlu ile üç bakan oğlu veya yakını ile Fatih Belediye Başkanı ve Halk Bankası Genel Müdürü’nün da bulunduğu kaydedildi.

Gözaltında bulunan çok sayıda kişi olduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabaha karşı bazı adreslere baskın yapmış, gözaltına alınanlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’ne getirilmişti.

Ağaoğlu Şirketler Gurubu’ndan yapılan açıklamada işadamı Ali Ağaoğlu’nun bilgisine başvurulmak üzere Emniyette olduğu bildirildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ