logo

İstanbul’daki Çankırılı Adaylardan CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı’ya Ziyaret

İstanbul’daki Çankırılı Adaylardan CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı’ya Ziyaret

İstanbul’daki Çankırılı adaylar Eşref Harmandar başkanlığında ÇANDEF Başkan Yardımcısı Ersoy Kaşak’la birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul’daki Çankırılı adayların tanıtımı kapsamında Eşref Harmandar başkanlığında Genel Sekreter Alişan Danacı’nın da olduğu Çankırı Eğitim ve Kültür Vakfı öncülüğünde İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı Ersoy Kaşak temsilciliğinde İstanbul’daki Çankırılı aday adayları Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Güner Şahin, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Seher Suaydın, CHP Kadıköy Belediye Meclis Aday Adayı Melek Demirer, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi aday adayları Erol Tepebaşı ve Birol Ekşi, CHP Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İsmail Yüksel ‘den oluşan aday adayları CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan salıcı ve Hemşeri Örgütlenmesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Diribaş’ı ziyaret ettiler.

Başı Açıkta, Kapalıda Adayımız Olacak

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan salıcı ve Hemşeri Örgütlenmesinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Diribaş’ı ziyaretinde konuşan İl Başkanı Salıcı, “Bu seçimler çok önemli. Kazanmak zorundayız. Emek vermeden olmaz. Hemşeri örgütlenmelerini dikkate alıyoruz. Bu dönemde ilk kez hemşeri örgütlenmelerinden sorumlu bir başkan yardımcısı oldu partimizde. Bizim için Çankırılılar bu anlamda çok önemli. Biz üzerimize düşeni biliyoruz. Siz de yüzünüzü ağartacak adaylarla gelin. Başarlı arkadaşlarınızı ön plana çıkartın. Başarılı olanlar yeni arkadaşlarınızın da önünü açıyor. Bizim ötekimiz yok. Başı kapalı da, başı açık ta adayımız olacak” dedi.

Layık olmayanı, yüzlerini ağartmayanı önce kendisinin istemeyeceğini, yanında durmayacağını ifade eden Çankırı Eğitim ve Kültür Vakıfı Başkanı Eşref Harmandar Çankırılı ziyaretçiler adına konuşurken; Çankırılı adaylara CHP’de görev verilirse Çankırılıların oyunu alacağını, aldığı her oyun karşı oy olması nedeni ile iki katı olarak düşünülmesi gerektiğinin altını çizerek örnek olarak ta İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ün son sırada seçilmesini gösterdi.

Adaylarının görevlendirilmesi durumunda Çankırılıların yoğun olduğu bölgelerde bu seçimde de CHP oylarında ciddi bir ivme kazandıracaklarını iddia eden Eşref Harmandar, “Çankırılıların yerel seçimlerde çok daha büyük katkısını olacağını savundu. Parti eğer bu durumu dikkate alır hemşerilerimize görev verirse hem kendim çalışacağım hem de hemşerilerimi çalıştıracağım” dedi.

Yüzünüzü Ağartacak Arkadaşlar Öne Çıkarın

“Meseleye Çankırılı, Trabzonlu, Adıyamanlı, Antepli diye bakmıyorum. 81 İl de kıymetli. Hemşeri örgütlenmesi Türkiye’nin bir realitesidir. Partinin öne çıkardığı isim hemşeriniz ise partili olmayanlar da hemşerilik duygusuyla o arkadaşınıza oy veriyorlar” diyen İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, hemşeri örgütlerinin STK olduğunun altını çizerek; “Sivil toplum örgütlerinde çıkar yok. Vaktinizi harcıyorsunz. Evinizden, işinizden aldığınız vakti oraya aktarıyorsunuz. Karşılık beklenmeden yapılana görevde çok önemli yöneticilik deneyimi kazanıyorlar. Ben onun için daha çok kadro gözü ile bakıyorum. Benim ricam, bütün hemşeri örgütlerine aynı şeyi söylüyorum; yüzünüzü ağartacak arkadaşlar öne çıkarın. Bizim ötekimiz yok. Bu seçimde başı açık arkadaşlarımız da olacak örtülü arkadaşlarımız da olacak. Seçim çalışmasında da olacak aday adaylarımız arasında da olacak. Bizim, gelmek isteyen herkese hoş geldin diyecek bir anlayışa sahip olmamız lazım. Şimdiye kadar partimize oy vermemiş, ya da oy vermeyi düşünmeyen partiye katmalıyız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ