logo

İstanbul’daki Çankırılılar Darulaceze’de Buluştular

İstanbul’daki Çankırılılar Darulaceze’de Buluştular

istanbuldaki_cankirililar_darulacezedeÇANDEF, İstanbul Çankırı Dernekleri Federsyonu’nunı Darulaceze’de Yaşlılar haftası proğramı İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU ve Gül MUTLU’nun Katılımları ile gerçekleçti

Her yıl ülkemizde 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle, sosyal sorumluluk projesi kapsamında İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF), Darulaceze Müdürlüğü ve Ilgaz Dernekler Birliği’ne bağlı Ilgaz Gençlik Kolları tarafından 20 Mart 2013 Çarşamba akşamı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Darulaceze Müessesesi Müdürlüğü’nde “Yaşlılar Haftası” etkinliği düzenlendi.

(ÇANDEF) Federasyonu ve Ilgaz Dernekler Birliği öncülüğünde gerçekleştirilen etkinliğin onur konuğu ise İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni MUTLU ve eşi Gül MUTLU oldu. İstanbul Valisi MUTLU programda yaptığı konuşmada: “”Bu hafta iki önemli olayı kutluyoruz. Birisi şehitlerimizin, bir diğeri ise yaşlılarımızın haftası. Yaren Meclisi’nde başımızın tacı yaşlılarımızla bir arada olmaktan çok keyifliyiz. Çankırı Dernekler Federasyonu’nun böyle bir sosyal konuya el atarak güzel bir etkinliği gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Mutlu konuşmasından sonra Yaren Başağası tarafından Yarenler Meclisi’ne davet edildi. Vali Mutlu’nun da Yaren Meclisi’nde yerini almasıyla tiyatro oyunu ve Çankırı yöremize ait halk oyunları sergilendi. Sultan 2. Abdulhamit Han tarafından yaptırılan tarihi Darulaceze’de misafir olan yaşlılarımıza unutamayacakları güzel bir gece yaşamaları ve doyasıya eğlenmeleri sağlandı. Gecede organizasyonun paydaşı olan Federasyonumuz ve Ilgaz Dernekler Birliği tarafından hazırlanan hediyeler programa katılanlara takdim edildi.

Yaşlılar Haftası etkinliğinde  İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap YARTAŞ ve Darulaceze Müessesesi Müdürü Nevzat Bayhan da günün anlam ve önemine uygun birer konuşma yaptılar.

Darülaceze’de gerçekleştirilen gecenin onur konuğu İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Çankırı Vakfı Başkanı Eşref  Harmandar, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap YARTAŞ, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Federasyon Genel Sekreteri Zekeriya Açıkgöz, (ÇANDEF) İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altıntop, Mehmet Güneş ve İsmail Kılıçaslan, 3. Bölge Başkanı Özcan Çam ile Federasyonu ve Derneklerde görev yapan yöneticiler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ