logo

İSTANBULLU ÇANKIRILILARDAN BAŞKAN TOPBAŞ’A ZiYARET

İSTANBULLU ÇANKIRILILARDAN BAŞKAN TOPBAŞ’A ZiYARET

ibb _ Kadir Topbas ÇANDEF ve Çankırı Vakfı Yönetimi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ’ı Fatih-Saraçhane’deki Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret etti.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ve Çankırı Vakfı Yönetimi olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr.Mimar Kadir TOPBAŞ’ı Fatih-Saraçhane’deki Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ve Çankırı Vakfı Yönetimi olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr.Mimar Kadir Topbaş’ı ziyaret ettiler. 30 Mart yerel seçimleri sonrası 3. kez   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Topbaş, Çankırılıları ağırlamaktan büyük onur duyduğunu belirterek bu nazik ziyaret için teşekkür etti.

30 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşen ziyarete Çankırı Vakfı Başkanı Sami Soydal, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Alişan Danacı, Hüriser Aşıcı, Federasyon Genel Sekreteri Hayati Odabaşı, Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Kılıçarslan, Mehmet Altıntop, Erol Tepebaşı, Hasan Sunar ve Mustafa Haliloğlu katıldı. Ziyarette Federasyon adına Çankırı’dan getirilen üzerinde İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın resminin yer aldığı büyük tuz lambası hediye edildi. Vakıf adına ise özel işlenmiş deri seccade takdim edildi.

İstanbul’da 3 dönem başkanlık yapmanın sadece kendisine nasip olduğunu söyleyen Başkan Kadir Topbaş, bu başarısının ardında Çankırılı olan eşi Özleyiş hanımın olduğunu söyledi.

En kısa sürede Çankırı’ya ziyaret gerçekleştireceğini belirten Başkan Topbaş, Çankırı tuzunun dünyaya tanıtılması konusunda elinden geleni yaptığını söyledi. Seçimler öncesi Çankırı Damadı olarak Çankırılılarla akşam yemeğinde bir araya geldiğini belirten Başkan Topbaş, en kısa sürede de eşiyle birlikte Çankırılılarla bir kahvaltıda buluşmayı arzu ettiğini söyledi.

Vakıf ve Federasyon başkanları da Çankırılılara karşı göstermiş olduğu yakın ilgi dolayısıyla Başkan Topbaş’a teşekkür ederken, Çankırı ziyaretini birlikte yapmayı ve Eylül ayında yapılacak olan Feshane Tanıtım günlerine de davet ettiler.

Ziyaret yenen tatlıların ardından toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

+DSC_0019

+DSC_0010

+DSC_0016

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ