logo

İstanbullular Fershane’de Çankırı İle Buluştu

İstanbullular Fershane’de Çankırı İle Buluştu

cankiri_tanitim _ gunleri_basladi18 -21 Eylül tarihlerinde İstanbul – Eyüp Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2. Çankırı Tanıtım Günleri yoğun katılımla başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF), Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ile Çankırı Valiliği ve Çankırı Belediyesi tarafından İstanbul Eyüp’te düzenlenen Çankırılıları ve Çankırı dostlarını buluşturmayı Çankırı ile buluşturmayı amaçlayan 2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri başladı.

18  Eylül 2014 tarihlerinde başlayan 18  Eylül 2014 Pazar gününe kadar sürecek olan; Çankırı Valiliği, Çankırı Belediyesi, Çankırı Vakfı ve ÇANDEF’in işbirliğinde Çankırı’nın ilçelerinin ve sanayicilerinin katılımcı olduğu, Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri “Şimdi Çankırı Zamanı” İstanbul’da sloganı ile   gerçekleşiyor.

Eyüp Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında 4 gün sürecek olan, Feshane Çankırı Tanırım Günleri ilk gün gerçekleşen açılışına; CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt,  CHP Parti Meclisi Üyesi Yasemin Öney Cankurtaran, Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Tülay Kaynarca ve Ünal Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Tokat Valisi Cevdet Can, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Enver Salihoğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Ayhan, Çankırı ilçe kaymakamları ve ilçe belediye başkanları, katılımcı kurum – kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, davetliler, İstanbul’da yaşayan Çankırılılar ile İstanbullular katıldı.

FESHANE FOTOLARI 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve diğer konuklar ile Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal; Çankırı il, ilçe, STK ve kuruluşlar tarafından hazırlanan stantları ziyaret ederek sergilenen yöreye özgü ürünleri incelediler. Çeşitli hediyelerin de verildiği stantlardaki özel ürünlerin tadına baktılar.

Daha sonra Çankırı’nın yöre sanatçısı Sami Yalçın konserinde buluşan Çankırılılar ve konukları yöre türküleri eşliğinde eğlendiler.

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz,  Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal tarafından, gün boyu yoğun tempoda çalışarak konukları ağırlayan, Çankırı’dan gelen misafir  belediye başkanları, kaymakamlar, ve organizasyona katkı veren dernek birlik ve kurum temsilcileri ve Çandef ve Çankırı Vakıfı yöneticilerine akşam yemeği verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ