logo

İSTANBUL’UN İKİ YAKASI 3. KEZ BİRARAYA GELDİ

kopru - Kaynakİstanbul’un İki yakasını birleştiren tabliyede kaynak yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan kullandığı makam aracıyla Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden Avrupa Yakası’na geçti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu köprünün iki yakasını birleştiren son tabliyede kaynak yaptılar.

ARAÇLA ASYA’DAN AVRUPA YAKASI’NA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3. köprünün son tabliyesinin kaynağını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra kendi kullandığı makam aracıyla Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden Avrupa Yakası’na geçti.

koprü_ucuncu - Karsi

3.KÖPRÜ’YE YERLEŞTİRLEN SON TABLİYE KAYNAĞI ERDOĞAN’DAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Asya ve Avrupa’yı birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün son tabliyesinin de kaynağını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaynağın yapılmasının ardından, inşaatın yüklenici firmalarından olan IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen’den köprü inşaatından çalışan tüm işçilere ramazan ayı öncesinde 3’er bin TL ikramiye sözü aldı.

kopru-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ