logo

İtfaiyeden Vatandaşlara Baca Bakımı Uyarısı!

İtfaiyeden Vatandaşlara Baca Bakımı Uyarısı!

kis_baca-itfaiyeYaklaşan kış mevsimi öncesi bir çok ilde “İtfaiye Müdürlükleri” ve belediyeler tarafından vatandaşlara bacalarını temizletmesi konusunda uyarı geldi. Baca temizliği uyarısı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafında de yaklaşan kış mevsimi öncesi vatandaşlara bacalarını temizletmesi konusunda uyarı yapıldı.

Çankırı Belediyesi itfaiye yetkilileri kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte vatandaşları olası doğalgaz ve soba zehirlenmelerine karşı uyardı. Vatandaşların ağır kış koşulları başlamadan, kısa süre içerisinde bacalarını temizlemesi konusunda uyaran belediye yetkilileri, oluşabilecek tehlikelerin önüne geçmek için erken önlem alınması gerektiğini bildirdi.

Daha önce yapılan uyarılar dikkate alınarak vatandaşların baca temizliklerini zamanında yaptırmaları gerektiğini söyleyen belediye ekipleri, tehlike gelmeden erken önlem alınmasının vatandaşlara rahat ve huzurlu bir kış dönemi yaşatacağını ifade ettiler.

Vatandaşların ağır kış koşullarına girilmeden baca temizletme konusunda belediyelere müracaat etmeleri ve olası tehlikelere karşı önlem almaları gerektiği ikaz olunuyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ