logo

İYİ Parti Ataşehir 8 Mart’ı Yüzyılın Afetinin Gölgesinde Kutladı

İYİ Parti Ataşehir 8 Mart’ı Yüzyılın Afetinin Gölgesinde Kutladı

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Prestij Caddesi üzerinde karanfil dağıttı.

İYİ Parti ilçe teşkilatı Ataşehir’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Prestij Caddesi üzerinde karanfil dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Prestij Caddesi’nde karanfil dağıtıldı. İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve parti yönetim kurulu üyeleri Prestij Caddesi üzerinde kadınlara karanfil dağıttı.

Başkan Yörükoğlu, “Kadınlarımızın, özgürlük ve eşitlik mücadelesi açısından önemli ve anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ne yazık ki ülkemizde bir ay önce yaşanan deprem felaketinin gölgesinde kutlanıyor. Ayrıca ne yazık ki hemen hemen her gün yaşanan kadına yönelik şiddet olayları, çocuk gelin sayısındaki artış ve kadınlarımızın toplumsal hayat içerisinde yaşadığı çeşitli mağduriyetler ne yazık ki katlanarak devam ediyor ve çözümü konusunda da acıdır ki bir arpa boyu yol gidemedik.

Genel Başkanımızın ve partimizin yürüttüğü çalışmalarla kadınlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik hayat içerisinde hak ettikleri yeri almaları için daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz”   açıklamasında bulundu.

Cadde üzerinde karanfil dağıtan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ve teşkilat yöneticilerine kadınların ilgisi yoğun oldu.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ