logo

İYİ Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun, ‘8  Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladı

İYİ Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun, ‘8  Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü Kutladı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun ve eşi Ayla Coşkun Ataşehirli kadınlarla buluştu.

Recep Kenan / itvhaber.com

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen kahvaltılı programda eşi Ayla Coşkun ile birlikte Ataşehirli kadınlarla buluşan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun kadınlar gününü kutladı.

Kadınların tarih boyunca mücadele ettiği hakları ve kazanımlarını kutlamak, kadınların toplumda hak ettikleri yere gelmelerine olan katkılarını anmak için bir araya gelindiğini kaydeden İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, “8 Mart sadece kadınların değil, insanlığın ortak hedefi olan eşitlik ve adaletin simgesidir.” Dedi.

İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun eşi Ayla Coşkun ile katıldığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlar gününü kutlayarak, “Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Kadınlara yaşatılan şiddet için tüm kadınlardan özür diliyorum. Hayatımdaki 3 kadın adına size söz veriyorum: 1 Nisan’dan itibaren Ataşehir’de hiçbir kadın yatağına gözü yaşlı girmeyecek, hiçbir kadın sosyolojik şiddete uğramayacak, hiçbir kadın psikolojik şiddete uğramayacak, hiçbir kadın fiziksel şiddete uğramayacak.” Diye konuştu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ