logo

İyi Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun ADD Ataşehir Şubesini Ziyaret Etti

İyi Parti Ataşehir Adayı Ali Coşkun ADD Ataşehir Şubesini Ziyaret Etti

31 Mart Yerel Seçimi çalışmalarını sürdüren İyi Pati Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, ADD Ataşehir Şubesini ziyaret etti.

Recep Kenan / itvhaber.com

İyi Pati Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İyi Pati Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun‘un ADD Ataşehir Şubesi ziyaretine İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu ile ilçe yöneticileri ve ADD Ataşehir yöneticileri eşlik ettiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesine ziyaret gerçekleştiren İyi Pati Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda Günel ve yöneticileri ile görüştü.

İYİ PATİ ATAŞEHİR ADAYI ALİ COŞKUN ADD ZİYARETİ

İyi Pati Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, ADD Ataşehir Şubesi ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ataşehir Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik, çözümlerimizi anlattık. 31 Mart gecesi Ataşehir’imiz her şey çok İYİ olacak! ADD Ataşehir Şube Başkanımız Seda Günel ve ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.

ADD ATAŞEHİR PAYLAŞIMI

ADD Ataşehir Şube Başkanı Seda GÜNEL, İyi Pati Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’un ziyareti ile ilgili paylaşımında, “Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubemizi, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Sayın @borayorukoglu_iyi ve Yönetimi ile birlikte İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Sayın @alicoskuntr, ziyaretimize geldiler. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ