logo

İYİ Parti Ataşehir Gaziler Günü’nde Etkinliklere Katıldı

İYİ Parti Ataşehir Gaziler Günü’nde Etkinliklere Katıldı

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı “Gaziler Günü” kapsamında İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programla Ataşehir Gaziler Derneği üyeleri ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bora Yörükoğlu başkanlığındaki İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı yönetimi 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından “Gaziler Günü” etkinlikleri ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelerine yer verildi:

“İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak Gaziler Günü programımız 18.09.2022 Pazar günü İl Başkanlığımızın organize ettiği programla başladık.

Törende İYİ Parti Ataşehir Toplumsal Politikalar Başkanı Şebnem Tonka ve Şehit Gazi Komisyon Başkanı Muzaffer Çavlak ile birlikte İstanbul İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Gaziler Günü programına katılım sağlayarak Ataşehir Gaziler Derneği Başkanı Sayın Recep İşen ve üyesi Sayın Öztürk Tosun’a hediyelerini takdim ettik.

19.09.2022 Pazartesi sabah Ataşehir Kaymakamlığımızın tertiplediği törene İlçe Başkanımız ve İlçe Yönetimimiz katıldı. Akabinde Ataşehir Ortaokulunda düzenlenen programa katılarak bu anlamlı günde gazilerimizin gününü kutladık.

Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor. Gölgesinde yaşadığımız şanlı bayrağımız için hayatları pahasına mücadele eden gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ