logo

İYİ Parti Ataşehir Kongresinde Görev Değişikliği

İYİ Parti Ataşehir Kongresinde Görev Değişikliği

İYİ Parti Ataşehir Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Mert Kar, 23 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen 2. Olağan Kongrede İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cemal Süreya Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimle Mert Kar yeni İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı görevine geldi.

İYİ Parti Ataşehir Teşkilat Başkanı olarak görev yapan Mert Kar, 23 Şubat’taki 2. Olağan Kongrede İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı olduğunu açıklamıştı. Beyaz ve mavi liste ile iki adayın yarıştığı kongrede “Beyaz” liste ile seçime giren Mert Kar ile seçimi kazandı.

Cemal Süreya Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen İyi Parti Ataşehir İlçe kongresine İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir, Teşkilat Başkanı ve İlçe Başkan Adayı Mert Kar, İlçe Başkan Adayı Dursun Karaağaç, İBB Meclis Üyesi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi, İBB ve Ataşehir Meclis Üyesi Oğuz Sarul, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Saadet Partisi Ataşehir ilçe yönetimi, ilçe delegeleri, partililer katıldı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinin açılışında konuşan Hallil İbrahim Özdemir, “Başkanlığını yapmaktan gurur duyduğum, bu yarışta yeni seçilecek başkana şimdiden başarılar dilerim. Biliniz ki bu bir bayrak yarışıdır ve hep beraber ileriye taşıyacağız. Şimdi ben bir nefer olarak bu bayrak yarışına katkı sağlayacağım. Başkanlık yaptığım süreçte aranızda birine bir hatam olduysa affola. Hakkınızı helal ediniz. Partimizin 2. Olağan Kongresi’nin hayırlı olmasını temenni ederim.’’ İfadelerini kullandı.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar kongre sonrası yaptığı açıklamada;”Değerli dava arkadaşlarım, Bugün yapılan İYİ Parti Ataşehir 2. Olağan Kongresinde delegelerimizin teveccühü ile ilçe başkanı olarak seçildim. Toyumuz partimize, ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

Demokratik ortamda geçen kongremiz için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ataşehir’de İYİler kazandı, kazanmaya devam edecek.

Yeni dönemde birlikte çalışacağım yol arkadaşlarıma, değerli partililerimize başarılar diliyorum. Her birinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan: Mert Kar

İYİ PARTİ ATAŞEHİR İLÇE YÖNETİM KURULU LİSTESİ:

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ