logo

İYİ Parti Ataşehir Yönetiminde Görev Değişimi

İYİ Parti Ataşehir Yönetiminde Görev Değişimi

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından bir süre önce görevden alınan eski ilçe başkanı Mert Kar’ın yerine İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Bora Yörükoğlu atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, tebliğ yazsını verdiği İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan Bora Yörükoğlu’na başarı diledi.

İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan İYİ Parti STK İlişkileri Başkan Koordinatörü Yüksek İnşaat Mühendisi Bora Yörükoğlu, atanma tebliğ yazsını bizzat İl Başkanı Buğra Kavuncu’dan aldı. Kavuncu, Yörükoğlu’na başarılar diledi.

YENİ YÖNETİMDE KADINLARA DAHA FAZLA YER VERİLDİ

Hızlı bir şekilde Ataşehir ilçe yönetimini oluşturan Başkan Yörükoğlu, ilk yönetim kurulu toplantısını kalabalık bir katılımla 22 Ağustos Pazartesi günü yaptı.  66 kişiden oluşan yeni yönetimde kadınlara daha fazla yer verildi.

İYİ PARTİ ATAŞEHİR GENEL BAŞKAN MERAL AKŞENER’İ AĞIRLAYACAK

Ataşehir İlçe Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Başkan Yörükoğlu, göreve başladığı ilk hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırlayacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programı ve daveti şöyle;

İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener 27 Ağustos Cumartesi 13:30’da Küçükbakkalköy Mh. Fevzipaşa (Prestij) Caddesinde bulunan esnafı ziyaret edecek. Tüm halkımız davetlidir.

BORA YÖRÜKOĞLU KİMDİR?
(İnşaat Yüksek Mühendisi – İş İnsanı)

1974’de İstanbul’un Şişli ilçesinde doğan Bora Yörükoğlu Amasyalı. İlkokulu Şişli 19 Mayıs İlkokulu’nda 1985 yılında bitirdikten sonra orta ve lise eğitimini Özel Amerikan Robert Lisesi’nde 1992 yılında tamamladı. 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra Planlama ve Proje Yönetimi üzerine yüksek lisansını da yine Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde 1999 yılında tamamladı. Askerliğini yüksek lisans döneminde 1997-98 yıllarında kısa dönem olarak Foça Amfibi Tugay’da yaptı. 2021 yılında Medeniyet Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Yüksek Lisans programını bitirdi.

1996 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra özel sektörde çalışmaya başladı. Kaba İşler Şefi, Şantiye Şefi, Proje Müdürü gibi çeşitli görevlerden sonra yüksek lisansımı da tamamlamayı takiben şirkette Planlama Departmanı’nı kurmakla görevlendirildi. Planlama ve Proje Yönetimi Departmanı’nı kurup şirketin büyüme sürecinde ISO Kalite Yönetimi, ARGE Birimi, vb birçok çalışmaların yöneticiliğini yaptı. Şirketin borsaya açılma sürecinde de bulunduktan sonra 2006 yılında bütün projelerden sorumlu Planlama ve Proje Yönetimi Müdürü görevindeyken, kendi şirketini kurmak amacı ile istifa etti. 2007 yılından itibaren kendi firmasıyla inşaat sektöründe faaliyet göstermekte.

Bora Yörükoğlu 1999 yılında evlenmiş olup bir oğlu bulunmaktadır.

Halen Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği, Robert Kolej Mezunlar Derneği, İstanbul Proje Yönetim Derneği, İstanbul Mühendisler Odası üyelikleri ile birlikte (KEVA) Spor Derneği Kurucu Başkanlığı sonrası yönetim kurulu üyeliği devam ediyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ