logo

İYİ Parti Ataşehir’de STK ve Esnaf Ziyareti Yaptı

İYİ Parti Ataşehir’de STK ve Esnaf Ziyareti Yaptı

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Ataşehir’de Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, milletvekilleri, meclis üyesi, il ve ilçe yöneticilerinin katıldığı program düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu tarafından düzenlenen Kahvaltı Programı ile başlayan ve bir dizi ziyaret ile devam eden İyi Parti İl Başkanlığı’nın Ataşehir programı İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, milletvekilleri, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar ve İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Oğuz Sarul, il ve ilçe yöneticileri ile partililerin katılımıyla gerçekleşti.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, İyi Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Oğuz Sarul, milletvekilleri, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar Ataşehir’de esnaf ve STK merkezlerini ziyaret ederek, vatandaşların görüş eleştiri ve düşüncelerini dinlediler.

“ZİYARETLER ÖNCESİ ATAŞEHİR İLÇE BİNAMIZDA”

İyi Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Oğuz Sarul, yaptığı açıklamada, Ekonomi ve Mali Konularla ilgili Ekonomi’den Sorumlu Başkan Yardımcımız Erhan Usta bey Ataşehirli Mali Müşavirlerimize Partimizin Görüşlerini Anlattı #MilletBiziÇağırıyor” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamasında ise, “Bu gün İYİ PARTİ İl Başkanımız Buğra Kavuncu Beyin Kahvaltı Programı ile Başlayan Tüm Vekillerimizin Katıldığı Esnaf, Sivil toplum merkezleri, Hemşehri Dernekleri, Muhtarlarımızı ziyaret organizasyonu düzenlendi. Ataşehir İlçemizin organizasyonuna Genel Başkan Yardımcımız Erhan Usta, K.Kurulu Üyemiz Fatma Kamiloğlu ile birlikte İlçe Başkanımız Mert Kar’a eşlik ettik, Partimize Yeni Katılan Arkadaşlarımıza Rozetlerini Taktık Ve Tanıştık” ifadeleri yer aldı.

İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İyi Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi Oğuz Sarul ile birlikte Siyaset Akademisi sertifikalarını veren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, yaptığı açıklamada, “Ataşehir İlçe Başkanlığımızda, Siyaset Akademisi kurslarına devam eden parti mensuplarımıza sertifikalarını takdim ettik. Programlarımız boyunca bizlere eşlik eden partililerimize ve ilçe başkanımız Mert Kar’a teşekkür ederim.” Açıklamasını yaparak Ataşehir İlçe başkanı Mert Kar’a teşekkür etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ