logo

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den 24 Haziran Açıklaması

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den 24 Haziran Açıklaması

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, yönetim anlayışları, ilkeleri gereği, yetkili kurullarındaki görüşme sonrası 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

24 Haziran seçimleri ile ilgili basın açıklaması yapan İyi Parti genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, yönetim anlayışları, ilkeleri gereği, yetkili kurullarında görüşerek seçimi değerlendirdikten sonra açıklama yaptıklarını söyledi.

YETKİLİ KURULLARDA GÖRÜŞEREK AÇIKLAMA YAPTI

Henüz kesinleşmemiş olan seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek basın toplantısındaki konuşmasına başlaya İyi Parti genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, yönetim anlayışları, ilkeleri gereği, yetkili kurullarında görüşerek seçim ile ilgili açıklama yaptıklarını kaydederek, “Genel İdare Kurulu’muzun önüne koydum. Tabloyu değerlendirerek yol haritası çizmelerini talep ettim ve bu buradan çıkacak karara da uyacağımı belirttim. Bu değerlendirme sonucunda, partimizin en yetkili organı olan Genel İdare Kurulu’muzun kararı, bütün zor şartlar ve imkansızlıklar içerisinde alınan bu sonucun, ülkemiz ve milletimizin geleceğe olan umudunu artıran büyük bir kazanım olduğu yönündedir. Genel İdare Kurulumuz, ülkemiz siyasetinin merkezine yerleşmiş olan İYİ Parti’nin, benim genel başkanlığımda yola devamının arkasında olduklarını güçlü bir şekilde belirtmişlerdir. Kendilerine huzurlarınızda bu güvenleri için teşekkür ederim” dedi.

8 AY ÖNCE TÜRKİYE’YE HUZURU GETİRMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK

İYİ Parti olarak 8 ay önce Türkiye’ye huzuru getirmek, gerginliği azaltmak, devletle insan arasında oluşan uçurumu gidermek ve ülkemize nefes aldırmak için yola çıktıklarının altını çizen Meral Akşener, “Çünkü, Türkiye’nin demokrasi ve hukuk, ekonomi, dış politika, eğitim, güvenlik gibi pek çok sahada derin bir kriz içerisinde olduğuna, üretim toplumu olması gerekirken tüketim odaklı bir topluma dönüştüğümüze, bunun ülkeyi getirdiği noktayı, milletimizin yoksullaşmasını, toplumsal çürümenin boyutlarını görerek yeni bir bakış açısıyla tüm bu meselelerin çözülebileceğine inandık” diye konuştu.

İYİ PARTİ KADROLARI SİYASETİMİZİN ORTA NOKTASINDA

“Artık, TBMM’nde milletvekillerimiz var. Grubumuzla birlikte, daha görünür, daha etkili bir mücadele vermekte kararlıyız” ifadeleri ile TBMM’de yer aldıklarını vurgulayan Akşener, “Şunu kimse unutmasın ki, İYİ Parti, Türk siyasetinin uzun zamandır hissettiği merkez parti eksikliğini, hem de girdiği ilk seçimde gidermiştir. Bugün artık İYİ Parti ve kadroları siyasetimizin orta noktasında yerini almıştır. Ve giderek artan bir şekilde Türk siyasetinde inisiyatif sahibi olacaktır. Herkes şunu çok iyi bilsin ki, iyi bir Türkiye, güçlü bir Türkiye yolundaki itibarlı yürüyüşümüze, biz daha yeni başlıyoruz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ