logo

İyi Parti İBB İle Ataşehir Adayı Muhtarlar ve Basın Temsilcileriyle Buluştu

İyi Parti İBB İle Ataşehir Adayı Muhtarlar ve Basın Temsilcileriyle Buluştu

İyi Parti Ataşehir Başkan adayı Ali Coşkun: “Ataşehir’in kaynaklarına Ataşehir’de kullanacağım. İstanbul’un bir Türkiye’nin bir numaralı ilçesi haline getireceğim.”

Recep Kenan / itvhaber.com

İyi Parti İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, Ataşehir’in muhtarları ve basın temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

ATAŞEHİR’İ İSTANBUL’UN, BİR TÜRKİYE’NİN BİR NUMARALI İLÇESİ HALİNE GETİRECEĞİM

Programda konuşan İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, “Ataşehir’in kaynaklarına Ataşehir’de kullanacağım. Ataşehir’i İstanbul’un bir Türkiye’nin bir numaralı ilçesi haline getireceğim.” Dedi.

İSTANBUL DEPREMİ BİR BEKA PROBLEMİ

İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu ise olası “İstanbul Depremi”ne dikkat çektiği konuşmasında “Ataşehir’in birçok mahallesinde imarla ilgili, kentsel dönüşümle ilgili çok ciddi problemler var. İstanbul depremi bir beka problemi.” İfadelerine yer verdi.

Ataşehir İyi Parti İlçe Başkanlığı tarafından başkan Bora Yörükoğlu’nun ev sahipliğinde İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun’un katılımı ile düzenlen programa, İyi Parti İstanbul Milletvekili Nimet Coşkun, İstanbul İl STK Başkanı Tolga Ağaoğlu, il teşkilat Başkanı Oğuzhan Hasan, il gençlik kolları Başkanı Ahmet Akyüz, Ataşehir ilçe teşkilat başkanı Muzaffer Çavlak, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve basın temsilcileri katıldı.

Açılışını İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu’nun yaptığı programı, hiçbir hazırlı yapmadan evinin sıcaklığını bulduğu ortam olarak niteleyen İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, Ataşehirli olduğunu uzun süredir Ataşehir’de yaşadığını hatırlatarak; “Aday olduktan sonra mahalleleri dolaştım. Basın mensubu arkadaşlarımla bir araya geldim. Muhtarlarımızdan mahallelerin dertlerini dinledim. İhtiyaçları belirledim. Bu ihtiyaçları dikkate alarak hazırladığımız projelerimizi açıklayacağımız toplantıyı 15 gün sonra düzenleyeceğiz.” Dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN BESLENME VE EĞİTİM İLE ALAKALI PROJE HAZIRLIYORUZ

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun, konuşmasında, “Ataşehirli kardeşlerimin, büyüklerimin huzur içinde yaşaması için elimden geleni yapacağım. Yapmış olduğum ev ziyaretlerinde kaloriferi yanmayan evleri görmek içimi acıtıyor. Ataşehir’in 17 Mahallesi’ndeki hiçbir sokağında yoksullukla ilgili hiçbir şeyin kalmayacak. Bunun için elinden geleni yapacağım. Ataşehir’deki çocuklarımızın beslenme ve eğitim ile alakalı yapabileceklerimizi tespit ediyoruz. Maalesef günümüz koşullarında beslenmeden kaynaklı sıkıntılı ve eğitimi yetersiz alan çocuklarımız var. Bunlarla ilgili projeler geliştireceğiz. Hazırladığımız  projeleri de lansmanla tanıtacağız.” İfadelerine yer verdi.

İMARIN OLMADIĞI YERDE YAŞAM ALANLARI OLUŞTURULAMIYOR

Ataşehir’in imar ve dönüşüm sorunlarına dikkat çeken Ali Coşkun, “Mahallemizin birçoğunda imarla ilgili, mülkiyetle ilgili problemlerimiz var. 1 Nisan’a kadar çözüme kavuşmazsa, ben buradan sözünü veriyorum; Büyükşehir belediye başkanımız Buğra Kavuncu ile birlikte Ataşehir’in imar ve mülkiyet problemini hep birlikte çözeceğiz. Maksimum da 2 yıl süre koyuyorum kendimize. Çünkü mülkiyetin olmadığı, imarın olmadığı yerde yaşam alanları oluşturulamıyor” dedi.

ATAŞEHİR’İN KAYNAKLARINA ATAŞEHİR’DE KULLANACAĞIM

Ali Coşkun, Ataşehir’in 17 mahallesini aynı seviyeye getirmek için ciddi bir efor sarf edeceğim. Ataşehir’in maddi imkanları bunları yapmaya yeterli. O yüzden, ben diyorum ki; Ataşehir’in kaynaklarına Ataşehir’de kullanacağım. İstanbul’un bir Türkiye’nin bir numaralı ilçesi haline getireceğim.” Diye konuştu.

DAHA İYİ YÖNETECEĞİME İNANDIĞIM İÇİN ADAY OLDUM

İstanbullu ve ataşehir’i çok iyi bildiğini, Ataşehir’de uzun süre yaşadığını, iş yaşamının Ataşehir’de geçtiğini, 8 yıl İçerenköy’de çalıştığını, İl Başkanlığı görevi yaptığı için de İstanbul’u yakından tanıdığını kaydeden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Buğra Kavuncu, iş yaşamında uzun süre yöneticilik deneyiminin olduğunu vurgulayıp; daha iyi yöneteceğini inandığı için aday olduğunu kaydetti.

İSTANBUL’UN İLÇELERİNDE SORUNLAR HEP AYNI

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Buğra Kavuncu konuşmasında şu ayrıntılara yer verdi:

“İstanbul İl Başkanlığı dönemindeki tecrübeleri ve birikimlerimizle projeler hazırladık. İstanbul büyük bir kent. Biz İstanbul’u İstanbullunun hayalini, İstanbullunun sıkıntısını merkeze alacağız. İstanbul’un ilçelerinde sorunlar hep aynı. Trafik ve otopark en çok duyduğumuz sıkıntılardan.  İkincisi ekonomi…”

ATAŞEHİR ÖNEMLİ DERTLERİNDEN BİR TANESİ METRUK BİNALAR

 “Ataşehir önemli dertlerinden bir tanesi metruk binalar. Bu tür boş alanlarda, kontrol altında olmayan alanlarda uyuşturucu ile alakalı sorunlar çok büyük.”

ATAŞEHİR’İN İMARLA, DÖNÜŞÜMLE İLGİLİ ÇOK CİDDİ PROBLEMLERİ VAR

“Ataşehir’in birçok mahallesinde imarla ilgili, kentsel dönüşümle ilgili çok ciddi problemleri var. İstanbul depremi bir beka problemi. Çünkü Türkiye’nin gelirlerinin büyük bir kısmı bu bölgeden sağlanıyor. Geri dönüşü çok zor…”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ