logo

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına Coşkun Yıldırım Seçildi

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına Coşkun Yıldırım Seçildi

İYİ Parti İstanbul 3. Olağan İl Kongresi’nde sandığa giden delegelerin oylarıyla tek aday olan İYİ Parti İstanbul İl Başkan Adayı Coşkun Yıldırım, yeni İl Başkanı seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ Parti İstanbul 3. Olağan İl Kongresi, Haliç Kongre Merkezi’nde Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte;  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri ile il yöneticiler, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın aralarında olduğu davetliler, delegeler ve partililer katıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Adayı Coşkun Yıldırım, delegelerin oylarıyla İYİ Parti İstanbul 3. Olağan İl Kongresi’nde Buğra Kavuncu’dan devralacak yeni İl Başkanı seçildi.

2023 SEÇİMLERİNDEN BİRİNCİ PARTİ ÇIKACAĞIZ

Kongredeki konuşmasına, 2023 seçimlerinden birinci parti çıkacaklarını vurgulayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Başbakan Akşener” sloganlarına yanıtla, “Bunu pazarlıklar sonunda sağlamayacağız. Helal oylarımızla birinci parti çıktıktan sonra sağlayacağız. Elbette Başbakan Meral Akşener olacak. İYİ Parti birinci parti olacak o zaman başbakan olacak. Çünkü biz helale inanırız, biz hakka inanırız” iddialarını aktardı.

ÇOK UZUN VE MEŞAKKATLİ YOLCULUĞUN BAŞARI ÖYKÜSÜ

İYİ Parti’nin kurulduğu günden bugüne 5 yıl geçtiğini, 5. Yılını doldurduklarını söyleyen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, yaşadıkları zorlukları hatırlatarak; “Kısa gibi görünen ama çok uzun ve meşakkatli bir yolculuğun her biri ayrı bir başarı öyküsü olan, irade öyküsü olan bizi anlatacağım. Bütün kongrelerde onu anlatacağım. Çünkü biz mağdur olamıyoruz bir türlü, mağdur olduğumuzu ilan edemiyoruz bir türlü.” dedi.

İMAMOĞLU BUĞRA KAVUNCU’YA TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti İstanbul kongresinde konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Millet İttifakı sürecinde verilen destek için İYİ Parti yönetimine ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya teşekkür etti.

İYİ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI COŞKUN YILDIRIM KİMDİR?

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı seçilen Coşkun Yıldırım, 1964 yılında Erzincan’da dünyaya geldi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı COŞKUN YILDIRIM

İstanbul Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olan Yıldırım,  Yıldız Teknik Üniversitesi’nde “Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği” Bölümü’nü bitirdi.

Yüksek Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi’nde “Sosyal Yapı-Sosyal Değişim” üzerine tamamlayan Yıldırım, gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi olan iki dönem de Genel İdare Kurulu üyeliğinde bulunan Yıldırım, ayrıca 2018’de yapılan 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde İYİ Parti’den İstanbul 2’nci Bölge 5’inci sıradan aday oldu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Yıldırım’ın, Erzincan Kültür Vakfı kuruculuğu ve mütevelli heyeti üyeliği ile Yıldız Teknik Üniversitesi Vakfı mütevelli heyeti üyeliği bulunuyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ