logo

İYİ Parti Tuzla’da Başa Baş Mücadele: ‘Yeni Başkan Recep Karaot’

İYİ Parti Tuzla’da Başa Baş Mücadele: ‘Yeni Başkan Recep Karaot’

İYİ Parti Tuzla 3. Olağan Genel Kurulundaki ilçe başkanlık seçimlerinde baş başa mücadelede öne geçen kurucu başkan Recep Karaot yeni dönem ilçe başkanı seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

İYİ arti Tuzla ilçe Başkanlığı 3. olağan kongresi Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İYİ Parti üst yönetimi İl ve ilçe yöneticileri ile partililerin katıldığı seçime beyaz liste ile giren Recep Karaot yeni dönem İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı seçildi.

 Oldukça çekişmeli başa baş mücadele ile gerçekleşen seçimde rakibini az farkla da olsa geçen kurucu ilçe başkan Recep Karaot, İYİ parti Tuzla ilçe Başkanlığı’na seçildi.

FEDAKAR EKİBİME ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

İYİ parti Tuzla ilçe Başkanlığı’na seçilen Recep Karaot, teşekkür açıklamasında, “Kurucusu olmaktan gurur duyduğum İYİ parti Tuzla ilçe Başkanlığının bugün 3 üncü olağan kongresini gerçekleştirdik. Kongrede iki liste (grup) parti içi yarışa katıldı. Partimizin kurucularından Başar Bahadır Aydın’ın ekibine ve şahsım için büyük gayret sarf eden fedakar ekibime çok çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

“GENEL BAŞKANIMIZIN ÜLKE GENELİNDEKİ MÜCADELESİNE KATKI”

“Yolumuz uzun mücadelemiz çetindir.” Diyen, İYİ parti Tuzla ilçe Başkanlığı Recep Karaot, yönetime seçilen arkadaşlarına başarı dileyerek; “Genel Başkanımızın Ülke genelindeki mücadelesine katkı sağlamak üzere çıktığımız bu yolda yönetime seçilen değerli arkadaşlarıma şimdiden başarılar diyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ